Tossen seizoen 2023

De tossen zijn een uitstekende gelegenheid om gezellig met andere leden recreatief een balletje te slaan en natuurlijk na te praten op het terras met koffie of een ander drankje.

Vanaf maandagmorgen 3 april tot eind oktober spelen we de herentoss op de banen 1 tot en met 5. Inloop en inspelen vanaf 9.00 uur, dan vanaf 9.30 uur drie keer 30 minuten een wedstrijd (speelkaarten bepalen de opstelling) en daarna koffie.

Vanaf maandagavond 3 april tot eind oktober spelen we vanaf 19.00 uur de maandag – en dinsdagavondtoss op de banen 1 tot en met 5 (op dinsdag ook baan 6). Vrije inloop, de baancommissaris deelt je in dus neem je pasje mee. Wedstrijden van 45 minuten (HD/DD of Mix) waarna je opnieuw in een andere samenstelling ingedeeld wordt. Laatste partij vanaf 21.15. En tussendoor of na afloop gezellig borrelen met je medespelers van die avond.

Vanaf woensdagmorgen 5 april tot eind oktober gaat ook de damestoss van start. Vanaf 9.00 uur tot 11.30 op de banen 3 tot en met 6. Ook hier vrije inloop, indeling met je pasje.