Tossen

De tossen zijn een uitstekende gelegenheid om gezellig met andere leden op recreatieve manier een balletje te slaan en daarna natuurlijk na te praten onder het genot van een heerlijk drankje.

Voor alle senioren zijn er tijdens het zomerseizoen (01-04 tot 01-10) diverse toss-momenten. Met uitzondering van de woensdag zullen de tossen ook in de maand oktober georganiseerd worden.

De start van de Toss is:

Maandagochtend-Toss: 31 mei 09:00 uur

Maandagavond-Toss: 31 mei 19:00 uur

Dinsdagavond-Toss: 25 mei 19:00 uur

Woensdagochtend-Toss: 26 mei 09:00 uur

Samenvatting van de Toss regels:

• Je levert je pasje in bij de baancommissaris, op het terras, en gaat zitten. Maximaal 2 personen aan een tafel. Niet blijven staan op het terras.
  • Je geeft meteen aan hoeveel rondes je wilt spelen.
  • Je hoort van de baancommissaris op welke baan je de eerste ronde speelt.
  • Als er een kwartet compleet is, gaat deze direct de baan op.
  • Na de eerste ronde blijft iedereen op de baan. De baancommissaris komt langs en laat weten op welke baan je de volgende ronde speelt.
  • Als je bent uitgeloot, ga je naar het terras. Je gaat maximaal met z’n tweeën aan een tafel zitten.
  • Als je niet meer wilt spelen, verlaat je het park. Je kunt ook naar het terras gaan, met maximaal 2 personen aan een tafel.
  • Het terras is de hele dag open tot 20:00 uur. Hou je aan de sluitingstijd en werk mee aan de handhaving ervan. Na 20:00 uur kan je bij het Sportcafé alleen nog terecht voor de bekende coffee-to-go en consumpties in gesloten verpakking.

Aparte regels voor maandag- en woensdagochtend:

• De baancommissaris is op het Palmterras tussen baan 4 en 5.
  • Daar is genoeg ruimte om even te wachten, op 1,5 meter afstand.
  • De heren op maandagochtend leveren geen pasjes in, de baanindeling wordt gemaakt door het trekken van een nummertje.

Bij regen is er geen Toss en is het clubhuis voorlopig nog gesloten.