Clubkampioenschappen 2021

We rekenen erop dat we de clubkampioenschappen dit jaar weer kunnen spelen. Nu er geen competitie en toss is, een mooie gelegenheid om weer eens een echte wedstrijd te spelen. Wat we nu al weten delen we graag, want meedoen aan de clubkampioenschappen ( senioren en jeugd) is nu veel leuker geworden.
Niet meer twee weken lang met agendaproblemen, maar in één weekend kampioen kunnen worden in jouw klasse. Handiger, leuker en gezelliger. Met natuurlijk een spetterende feestavond. Goed voor het clubgevoel.

Zet de data vast in je agenda:

28 en 29 augustus: Damesdubbel en Herendubbel en de dubbels van de Jeugd
 4 en 5 september:  de populaire Partymix en leuke evenementen en de wedstrijden van de Jeugd uit de rode en oranje categorie
 11 en 12 september:  De mixed dubbles, de halve en de hele finales van de singels en de wedstrijden van de Groene Jeugd

Op verzoek van de vele singelaars, beginnen de poulewedstrijden vanaf woensdagavond 8 september.

Op zaterdag 11 september:  feestavond op het park.

We doen een extra oproep aan al onze 8 en 9 spelers om ook mee te doen.
Meer Informatie over inschrijving en planning volgt in een volgende nieuwsbrief.

Clubkampioenschappen 2020: een dubbel gevoel

De clubkampioenschappen zijn dit jaar vanwege de corona-uitbraak anders gespeeld dan gebruikelijk: geen singles maar dubbels. In de dames- en herendubbels werden de titels in het wekeinde van 21-22-23 augustus verdeeld en werden de gemengd dubbels op 4-5-6 september gespeeld.

Voor de volledige uitslagen kijk je bij Toernooi.nl