Amstel Startbaan Clubkampioenschappen 2021

De Amstel Startbaan Clubkampioenschappen voor zowel de junioren als de senioren worden, zoals ook vorig jaar, ook dit jaar weer voornamelijk in de weekends gespeeld. Naast de dubbels is het ook dit jaar weer mogelijk om je voor de singels in te schrijven.

Data:

27/28/29-8                  HD / DD

3/4/5-9                        Party Mix / Jeugdevents en Feestavond

8/9/10/11/12-9            Singels / Mix

Er wordt zoveel mogelijk in poules van vier gespeeld. De eerste partij is dan voor de dubbels op vrijdagavond, de tweede op zaterdag en de derde op zondagochtend. De zondagmiddag zullen in het teken staan van de partijen die moeten beslissen wie er uiteindelijk clubkampioenen gaan worden. De singels starten voor het laatste weekend al op woensdagavond daarvoor.

Junioren met speelsterkte 6, 5 en 4 kunnen zich inschrijven voor de senioren.

Inschrijving is mogelijk tot 21 augustus via bijgaande link CK inschrijfformulier . Voor de senioren is de inschrijving € 5,00 per onderdeel. Voor de junioren vallen de kosten onder het totaalpakket. Hierdoor het verzoek aan de senioren het inschrijfgeld graag contant te voldoen bij 1e wedstrijd.

We gaan, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, de categorieën bepalen, zodat iedereen zoveel mogelijk op eigen niveau wordt ingedeeld.

Namens de JC en TC,  Rien Hogerwerf

Verslag van Clubkampioenschappen 2020: een dubbel gevoel

De clubkampioenschappen zijn dit jaar vanwege de corona-uitbraak anders gespeeld dan gebruikelijk: geen singles maar dubbels. In de dames- en herendubbels werden de titels in het wekeinde van 21-22-23 augustus verdeeld en werden de gemengd dubbels op 4-5-6 september gespeeld.

Voor de volledige uitslagen kijk je bij Toernooi.nl