Zomer Challenge 2022

Wil je deze zomer tennissen en de sfeer op onze club proeven?

Meld je aan door dit formulier in te vullen en het vakje voor de Zomerchallenge 2022 aan te vinken. Het tijdelijk lidmaatschap kost € 75,00.

Wat houdt de Zomerchallenge in?

• lidmaatschap van LTC Startbaan van 1 juli tot 15 september 2022
  • elk lid heeft recht op 1 inlooptraining
  • zelf banen reserveren wanneer je wilt spelen
  • clubavonden om te spelen met andere leden te leren kennen
  • meedoen aan clubavondactiviteiten als toss avonden of toss ochtenden, toernooien en clubkampioenschappen
  • gunstige voorwaarden om je lidmaatschap te verlengen als je dat wilt
  • met je KNLTB nummer kan je meedoen aan open toernooien bij andere verenigingen

Wil je deelnemen aan de inlooptrainingen? Stuur dan een mail naar [email protected] met naam, contactgegevens en tenniservaring. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Er zijn 3 inlooptrainingen. Op vrijdagavond 15, 22 juli en 19 augustus. Leden met 0-2 jaar tenniservaring zijn welkom van 19.00-20.00 uur. Leden met meer ervaring zijn welkom van 20.00-21.00 uur.