Zomeravondcompetitie

Welke leden willen naast de Voorjaarscompetitie nog meer competitie spelen? Of leden die in het weekend verhinderd zijn? Speciaal voor hen is er de Zomeravondcompetitie.

De Zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes.

Vier dubbels

Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of DD, HD en 2x GD. Op basis van onderstaande klasse-indeling zullen de teams op actuele rating per klasse worden ingedeeld:

• 1e klasse - teamgemiddelde kleiner dan 12
  • 2e klasse - teamgemiddelde gelijk aan 12 en kleiner dan 14
  • 3e klasse - teamgemiddelde gelijk aan 14 en kleiner dan 16
  • 4e klasse - teamgemiddelde gelijk aan 16 of hoger
Teams en spelers

Elk team bestaat uit minimaal vier spelers. Wie interesse heeft in deze competitie kan voor 15 maart een e-mail sturen aan: [email protected]