Vrijdagmiddag Jeugdtoss Groen en Geel

Zin om wat extra te tennissen, gezellig samen te spelen op vrijdagmiddag? Net als afgelopen zomer organiseren enkele ouders een vrijdagmiddag tennis toss voor groene bal en gele bal.  

Wat is de Tennis Toss?

De Tennis Toss betekent vrijspelen voor kinderen die met groene of gele bal spelen. Soms dubbels, soms singles. Soms voor punten, maar dat hoeft niet. Wie er is, doet mee en onderling bedenk je met elkaar wie tegen wie speelt. Het doel is plezier en oefening in tennis! Er is een aparte toss voor groene bal en voor gele bal. De bal waarmee je in de training speelt, bepaalt aan welke toss je meedoet. Iedereen is welkom, beginnende en ervaren spelers. De jeugdcommissie regelt de banen, sponsort de ballen en limonade. De Toss wordt begeleid door ouders, als jouw kind meedoet aan de Toss, verwachten we dat (één van) de ouders enkele keren de toss begeleid.  

Data en tijden

Vrijdag 31 maart start de Toss. Na de zomerstop (23 juli tot 31 aug) spelen we van 1 september t/m 20 oktober (mits het weer het toelaat).  

Groene Toss: vrijdag 16:00 tot 17:00 (baan 5+6)

Gele Toss: vrijdag 17:00 tot 18:30 (baan 4+5+6)  

Aanmelden

Graag een bericht sturen naar de jeugdcommissie: [email protected] met de naam van jouw kind, de kleur bal en de naam + telefoonnummer van de ouder die komt helpen. Vervolgens word je dan toegevoegd aan de whatsapp groep. Je kunt ook later in het seizoen nog deelnemen.