Vrijdagmiddag Jeugdtoss Groen en Geel

Zin om wat extra te tennissen, gezellig samen te spelen op vrijdagmiddag? In het zomerseizoen wordt er door ouders en de Jeugdcommissie gezamenlijk een wekelijkse tennis toss voor groene bal en gele bal georganiseerd.  

Wat is de Tennis Toss?

De Tennis Toss betekent vrijspelen voor kinderen die met groene of gele bal spelen. Soms dubbels, soms singles. Soms voor punten, maar dat hoeft niet. Wie er is, doet mee en onderling bedenk je met elkaar wie tegen wie speelt. Het doel is plezier en oefening in tennis! Er is een aparte toss voor groene bal en voor gele bal. De bal waarmee je in de training speelt, bepaalt aan welke toss je meedoet. Iedereen is welkom, beginnende en ervaren spelers. De jeugdcommissie regelt de banen, sponsort de ballen en limonade. De Toss wordt begeleid door ouders, als jouw kind meedoet aan de Toss, verwachten we dat jij/jullie als ouder(s) enkele keren de toss begeleid.  

Data en tijden

De toss heeft nu een winterstop. Vanaf 5 april 2024 gaat de toss weer van start. We informeren je tijdig!   

Groene Toss: vrijdag 16:00-17:00 uur

Gele Toss: vrijdag 17:00-18:30 uur

Aanmelden

Graag een bericht sturen naar de jeugdcommissie: [email protected] met de naam van jouw kind, de kleur bal waarmee jouw kind traint en de naam + telefoonnummer van de ouder die komt helpen. Vervolgens word je toegevoegd aan de whatsapp groep. Je kunt ook later in het seizoen nog deelnemen.