Competitie voorjaar 2021

Inschrijving voorjaarscompetitie senioren 2021

Beste clubleden,

Gelukkig kunnen we weer vooruit kijken en beginnen met de voorbereiding van de seniorencompetitie van 2021. We zijn optimistisch over de snelle ontwikkeling van coronavaccins en als we ons aan de bekende maatregelen blijven houden, gaan we ervan uit dat de voorjaarscompetitie door kan gaan. Jammer van het gedeeltelijk mislukte competitieseizoe dat achter ons ligt. Maar vergeleken met sommige andere sporten hebben wij als tennissers nog redelijk goed kunnen spelen.

Competitieaanbod

Net als in de voorgaande jaren is het streven van de Technische Commissie erop gericht om zoveel mogelijk clubleden competitie te laten spelen. Voor wie nog niet eerder meedeed: competitietennis is echt leuk om te doen. Je speelt ergens om, je bent deel van een competitieteam, je ontmoet nieuwe tegenspelers van andere clubteams en je vertegenwoordigt LTC Startbaan. Om iedereen de competitie te kunnen bieden die bij je past, is het aanbod voor komend voorjaar breed en divers.

Op iedere dag van de week kan er competitie gespeeld worden. Er zijn competities op elk spelniveau, voor beginnende spelers, voor recreanten, voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Leuk om nu ook eens echte wedstrijden te kunnen spelen.

De voorjaarscompetitie is een groot clubevenement, iedereen merkt er wel iets van. Als je niet mee doet aan de competitie, merk je dat banen gereserveerd zijn voor de competitie en je nog wat geduld moet hebben voor je zelf als recreant kunt spelen. Wel leuk natuurlijk om eens te kijken naar het competitiespel; de banen op het park worden deze winter gerenoveerd en iets verlegd, zodat er meer ruimte ontstaat voor kijkers.

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is inmiddels gesloten. Voor het geval er plaatsen vrijkomen kun je je nog wel aanmelden bij de Technische Commissie.