Voorjaarscompetitie senioren 2020

VOORJAARSCOMPETITIE SENIOREN 2020

Beste senioren,

De Najaarscompetitie 2019 is nog niet afgelopen of wij als Technische Commissie (TC) zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de Voorjaarscompetitie 2020.

Inschrijven kan nu, met dit formulier.

Net als in voorgaande jaren is het streven van de TC om zoveel mogelijk clubleden competitie te laten spelen. Dit betekent dat:

• Teams zonodig met meer dan het strikt noodzakelijke aantal spelers worden ingedeeld
  • De TC beslist over deelname als er zich meer leden voor de competitie aanmelden dan er plaatsen zijn
  • Iedereen zich individueel en schriftelijk dient aan te melden

Je kunt op het inschrijfformulier aangeven met wie je graag wilt spelen. Ook andere voorkeuren kun je aangeven, zoals welke klasse, wel/geen aanvoerderschap, of dat je alleen als invaller beschikbaar bent.

We zullen bij het indelen van de teams proberen rekening te houden met de wensen van een ieder, maar zonder enige garantie dat dit zal lukken. Houd er dus rekening mee dat de teamindeling wel eens anders zou kunnen uitpakken dan je gewild of gedacht had.

Wij verwachten van elke speler/speelster voor, tijdens en na de wedstrijden betrokkenheid bij het team. Dit betekent o.a. op tijd aanwezig zijn en naar elkaars wedstrijden kijken. Daarnaast verwachten wij natuurlijk ook dat de competitiespelers deelnemen aan de Clubkampioenschappen in september.

LET OP: Het formulier is alleen voor de Voorjaarscompetitie 2020 (april – juni), voor de Najaarscompetitie 2020 volgt op een later tijdstip informatie.
Aanmelden kan tot 1 december 2019