Voorjaarscompetitie

Stan Soels [email protected]
Myrthe van der Boon [email protected]om

Beste senioren.

De Najaarscompetitie is nog volop aan de gang of wij als Technische Commissie (TC) zijn al druk bezig met de voorbereidingen Voorjaarscompetitie 2019.

Net als in voor- gaande jaren is het streven van de TC om zoveel mogelijk clubleden competitie te laten spelen.
Dit betekent dat:

* Teams zonodig met meer dan het strikt noodzakelijke aantal spelers worden ingedeeld.
* De TC beslist over deelname als er zich meer leden voor de competitie aanmelden dan er plaatsen zijn.
* Iedereen zich individueel en schriftelijk dient aan te melden.

Je kunt op het inschrijfformulier aangeven met wie je graag wilt spelen. Ook andere voorkeuren kun je aangeven, zoals welke klasse, wel/geen aanvoerderschap, of dat je alleen als invaller beschikbaar bent. We zullen bij het indelen van de teams proberen rekening te houden met de wensen van een ieder, maar zonder enige garantie dat dit zal lukken.

Houdt er dus rekening mee dat de teamindeling wel eens anders zou kunnen uitpakken dan je gewild of gedacht had.

Wij verwachten van elke speler/speelster voor, tijdens en na de wedstrijden betrokkenheid bij het team. Dit betekent o.a. op tijd aanwezig zijn en naar elkaars wedstrijden kijken. Daarnaast verwachten we dat de competitiespelers deelnemen aan de Clubkampioenschappen in september.

LET OP: Dit formulier is alleen voor de Voorjaarscompetitie 2019 (april – juni).
(voor de Najaarscompetitie 2019 volgt op een later tijdstip informatie)

Ga hier naar het inschrijfformulier! Aanmelden kan t/m woensdag 31 oktober 2018.

info@ltcstartbaan.nl