Voorjaar

Jeugdcompetitie:
  • Pasdag Competitiekleding op 20, 21, 22 maart van 17-20u in het clubhuis van Startbaan
  • Captainsavond op di 19 maart om 20:00u in het clubhuis van Startbaan. Het is bedoeld voor de captains, maar ook voor de ouders van de nieuwe Startbaan competitiespelers. Captains krijgen de competitiemap, ballen, formulieren en uitleg over de regels en organisatie.
  • Competitie Aftrap op za 30 maart om 10.00-12.00 op de buitenbanen van Startbaan gevolgd door een gezellige lunch tot ong. 13.00u. Op deze dag gaan jullie met jullie competitieteam trainen, ontvangen jullie de competitiekleding en er wordt een teamfoto gemaakt.
  • op 7 april start de zondagcompetitie en op 12 april de vrijdagcompetitie!
Wij wensen jullie alvast een succesvolle voorbereiding voor een mooie tennisseizoen 2019 !!

Groetjes,
Gabriela van Poelgeest & Maria Bellis