Verslag Goede Doelen Toernooi 2019

Goede Doelen Toernooi 21 juli 2019

Die kans laat je toch niet voorbij gaan als er in onze club een toernooi wordt georganiseerd en al helemaal niet als er een goed doel aan is gekoppeld! Dat dachten ook de 30 deelnemers aan het Goede Doelen Toernooi afgelopen zondag 21 juli. Dit jaar stond Villa Pardoes bij ons in de schijnwerpers. Een plekje bij Kaatsheuvel waar ernstig zieke kinderen samen met hun gezin alles kunnen vergeten en echt een weekje vakantie kunnen vieren.

Wij gingen om 10.00 uur van start. Gelukkig hadden twee leden van de Damescommissie hun tennisschoenen meegenomen zodat wij met 32 tennissers op 8 banen konden dubbelen. Wij speelden twee partijen voor de lunch en erna nog twee. Wat leuk is dat je op zo’n dag niet alleen met clubleden speelt maar ook met meegenomen introducées.

Om 15.00 uur waren wij uitgespeeld, ploften voldaan neer op het terras en keken vol verwachting uit naar de prijsuitreiking; wij hadden immers na elke partij de standen moeten doorgeven en welk koppel zou er nu als beste uitkomen?

Maar … die prijsuitreiking kwam niet! Ja, enkele deelnemers kregen om een door de organisatie zo maar verzonnen reden een presentje, maar daar bleef het ook bij. Er was namelijk vandaag maar één echte winnaar en dat was Villa Pardoes en die ging er met de hoofdprijs van door! Op deze mooie zonnige dag hadden wij met elkaar heerlijk gespeeld en plezier gehad en al die rollende en vliegende tennisballen hadden toch maar mooi 250,00 opgeleverd. Wij zijn blij dat onze tennisclub deze ondersteuning kan geven voor het goede doel van Villa Pardoes.

Namens alle deelnemers dank ik Jeannette, Gonny en Jeanne van de Damescommissie voor de organisatie van het ook dit jaar heel geslaagde toernooi,

Rita Platteel.