Tennislessen

Het hele jaar door is het mogelijk om tennisles te krijgen. Senioren kunnen zich voor lessen opgeven als groep of als individu. De kosten daarvan zijn € 50,- per uur, te delen door het aantal spelers.
Het is mogelijk om in te schrijven voor een serie van vijf, tien of vijftien lessen. In het zomerseizoen worden de lessen op de buitenbanen gegeven, vooral in de ochtenden, de voormiddag en 's avonds na zeven uur. In de winter worden de lessen binnen gegeven. Naast de kosten voor de lessen, komt alleen in de winter ook de baanhuur voor rekening van de speler(s). Opgave voor de lessen kan via de website door het invullen van het inschrijfformulier.

Voor de jeugdleden tot en met 14 heeft LTC Startbaan een zogenoemd all-in lidmaatschap. Zij maken een keuze uit één van de vier pakketten. Dit pakket geldt voor de duur van één kalenderjaar. In ieder pakket zit in elk geval deelname aan enkele toernooitjes, (interne) competitie en conditietraining. Het aantal trainingsmomenten per week verschilt per pakket.
In maart kunnen de jeugdleden aangeven welk pakket ze kiezen. Zij worden hiervoor via de mail (inschrijfformulier) benaderd door de vereniging. De jeugdtrainingen worden vooral gegeven tussen 16.00 en 20.00 uur doordeweeks en op woensdag vanaf 13.00 uur. Op de website staat het trainingsreglement van de vereniging. Neem daar kennis van bij de pakketkeuze.

De lessen/trainingen starten in de eerste week van april. De indelingen zijn vanaf eind maart te vinden op de website onder jeugd/training.

Op volgende momenten gaan de tennislessen niet door:
Maandag 22 april Tweede Paasdag
Maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei