Tennislessen

Tennislessen in de zomerperiode (1 april tot en met 30 september)
De tennislessen voor de leden van de LTC Startbaan worden gegeven door onze gediplomeerde tennistrainers.
De lessen vinden plaats op tijden dat er geen jeugd-clubtrainingen zijn.
Dit betekent in de praktijk dat er overdag tot 16.00 uur en ’s avonds vanaf 19.00 of 20.00 uur tot 22.00 uur privéles gegeven kan worden. U kunt zich individueel of als groep opgeven voor een serie lessen.
Wanneer u zich individueel opgeeft maar bij voorkeur in een groep wilt lesnemen, probeert de trainer u in een passende groep te plaatsen.
Indien nodig zal een van de trainers contact met u opnemen.
Deze tennislessen zijn een privé-overeenkomst met de trainer.10 lessen-groepstraining van 1 uur, met 4, 3, 2 pers.
10 lessen-privétraining 1 uur
10 lessen-privétraining ½ uur
15 lessen-groepstraining van 1 uur, met 4, 3, 2 pers.
15 lessen-privé-training 1 uur
15 lessen-privétraining ½ uur

De lesuren en groepjes worden met zorg ingedeeld. Er is echter geen garantie dat aan alle wensen kan worden voldaan!

Voorwaarden:

• Tarief lesuur seizoen 2018 > Wim Gomersbach en Manuel Bouwman: € 48,00. Joey Schaaf: € 38,50
• Bij groeps- of duo-training worden de kosten gedeeld door het aantal personen
• Een lesuur bestaat uit 10 minuten inspelen en 50 minuten les
• Bij privé-trainingen kan ook voor een half uur (5 + 25 min.) worden gekozen
• Uw trainer informeert u over het tijdstip en de wijze van betalen
• Na aanvang van de eerste les bent u altijd het overeengekomen aantal lessen verschuldigd
• Het lesgeld dient op of vóór de eerste les te worden betaald
• Groeps- en duolessen gaan op de afgesproken dagen altijd door
• Privé-trainingen moeten ten minste 24 uur van tevoren afgemeld worden, anders wordt de les in rekening gebracht
• Er is geen les op officiële feestdagen

Informatie over tarieven en de opties voor lessen staan ook vermeld op het Inschrijfformulier tennislessen Senioren.
Alleen voor lessen in het zomerseizoen (april tot oktober)!

Information about rates and options for classes are also mentioned on the: Registration form tennis lessons Senior members
Only for lessons during the summer season (between April and October)

Voor privélessen in de winterperiode (oktober tot april) dient men contact op te nemen met een van de trainers. Deze tennislessen zijn een privé-overeenkomst tussen speler en trainer.

For private lessons in the winter period, (between October and April) you can contact one of the trainers. These tennis lessons are a private agreement between player and trainer.