Startbaan Sportstages: heel leuk voor kinderen, een uitkomst voor ouders

Binnenkort breekt de grote vakantie weer aan, waarbij uw kind 6 tot 8 weken vakantie heeft. Leuk voor de kinderen. Soms lastig voor ouders om de opvang rond te krijgen. De Startbaan Sportstages bieden uitkomst!

Wat is het?

Tennisvereniging LTC Startbaan verzorgt speciale Sportstages, waarbij tennis gecombineerd wordt met andere sporten. Eén dagdeel (ochtend of middag) krijgen de kinderen tennisles van professionele tennisleraren en topspelers. Het andere dagdeel wordt er aandacht besteed aan andere “Startbaansporten” zoals Hockey (Myra), Atletiek (Startbaan), Korfbal (KVA), Softbal (DVH) en De Beweegbox van Amstelveen Sport.

Voor wie is het?

Voor kinderen van 7 t/m 13 jaar die het leuk vinden om in aanraking te komen met verschillende sporten en tennis in het bijzonder. Het maakt niet uit of je wel of niet kan tennissen, voor elk niveau is er een passende stage. De groepen worden per leeftijd ingedeeld, dus ook dat komt goed.

Wanneer is het?

De Stages lopen van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli.  Elke dag worden de kinderen om 8.45 uur verwacht en kunnen ze aan het eind van de dag rond 17.00 uur weer worden opgehaald.

Waar is het?

Tenniscentrum Startbaan, Startbaan 2 in Amstelveen. Voor andere sporten gaan we meestal naar de betreffende vereniging op locatie, maar we beginnen en eindigen altijd op het Tenniscentrum.

Wat kost het?

De kosten zijn € 245,- inclusief een gezonde lunch. Uiteraard zorgen wij ook voor de noodzakelijke drankjes en het benodigde materiaal. Ofwel, voor nog geen € 50,-  per dag sport en pret voor de echte sportkanjers onder ons.

Hoe meld je je aan?

Eenvoudig met dit inschrijfformulierNa ontvangst van betaling wordt deelname van uw kind bevestigd.

Contactgegevens organisatie

Tenniscentrum LTC Startbaan, Startbaan 2, 1185 XR Amstelveen

Contactpersoon: Manuel Bouwman, telefoon 06-53657881, e-mail  [email protected]

De Startbaan Sportstages worden mede mogelijk gemaakt door ASKO Schoonmaak en bedrijfsdiensten B.V.