Startbaan Sportstages: heel leuk voor kinderen, een uitkomst voor ouders

(English translation below)

Over enkele maanden begint de grote vakantie weer, waarbij uw kind 6 tot 8 weken vakantie heeft. Leuk voor de kinderen. Soms lastig voor ouders om de opvang rond te krijgen. De Startbaan Sportstages bieden uitkomst!

Wat is het?

Tennisvereniging LTC Startbaan verzorgt speciale Sportstages, waarbij tennis gecombineerd wordt met andere sporten. Een dagdeel (ochtend of middag) krijgen de kinderen tennisles van professionele tennisleraren en topspelers. Het andere dagdeel wordt er aandacht besteed aan andere "Startbaansporten" zoals Hockey (Myra), Atletiek (Startbaan), Korfbal (KVA), Softbal (DVH), Tafeltennis (T.T.V.), Golf (Amsteldijk) en De Beweegbox van Amstelveen Sport.

Voor wie is het?

Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar die het leuk vinden om in aanraking te komen met verschillende sporten en tennis in het bijzonder. Het maakt niet uit of je wel of niet kan tennissen, voor elk niveau is er een passende stage. De groepen worden per leeftijd ingedeeld, dus ook dat komt goed. Hele week te lang? Neem contact op.

Wanneer is het?

De Stages lopen van maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli. Elke dag worden de kinderen om 8.45 uur verwacht en kunnen ze aan het eind van de dag rond 17.00 uur weer worden opgehaald.

Waar is het?

Tenniscentrum Startbaan, Startbaan 2 in Amstelveen. Voor andere sporten gaan we meestal naar de betreffende vereniging op locatie, maar we beginnen en eindigen altijd op het Tenniscentrum.

Wat kost het?

De kosten zijn € 245,- inclusief een gezonde lunch. Uiteraard zorgen wij ook voor de noodzakelijke drankjes en het benodigde materiaal. Ofwel, voor nog geen € 50,- per dag sport en pret voor de echte sportkanjers onder ons. Wil je broer of zus ook mee, dan wordt het helemaal interessant, want ieder volgend gezinslid betaalt dan nog maar € 145,-

Hoe meld je je aan?

Eenvoudig. Vul hier het inschrijfformulier in. Na ontvangst van betaling wordt deelname van uw kind bevestigd.

Contactgegevens organisatie

Tenniscentrum Startbaan

Contactpersoon: Manuel Bouwman

E-mail.: [email protected]

STARTBAAN SPORTS-WEEK: FUN FOR CHILDREN, PRACTICAL FOR PARENTS!

In a few months the summer vacation will commence, whereby your child will be free of school duties for 6-8 weeks. Fun for the children, but sometimes problematic for parents when day care isn't available. The Startbaan Sports-Week may solve this!

What is this?

The tennisclub LTC Startbaan provides a special sports-week, whereby tennis is combined with other sports. One daypart (morning or afternoon) the children will receive tennislessons from a professional tennis coach and advanced players. The other daypart a different "Startbaan sport" will be the main activity: Hockey (Myra Club), Athletics (A.V. Startbaan Club), Korfball (KVA), Softball (D.V.H.), Tabletennis (T.T.V.), Golf (Amsteldijk club) and the "Beweegbox" aka the Moving Box (Amstelveen Sport club).

For who is this?

For children aged 6-14 years that enjoy trying out different and new sports, and with a special interest for tennis. It does not matter whether you can or cannot play tennis, since there are activities for every possible playing level. Your child will be participating with others of similar age. If a full week is too long for you: get in touch!

When is this?

The Sports-Week will take start on Monday 6th and finish on Friday 10th July. Each of the 5 days will start at 08.45 and the children can be picked up around 17.00 in the afternoon.

Where is this at?

At Tennis Center Startbaan. The address is: Tenniscentrum Startbaan, Startbaan 2, 1185 XR in Amstelveen. For non-tennis sports we will travel to the appropriate club, but we start and end the day at the Tennis Center.

How much does it cost?

The price is € 245,- which includes a healthy lunch on each and every day. Needless to say that we will provide the necessary drinks and all the sports equipment. This amounts to less than € 50,- per day for fun and sports, for the real sportsfanatics out there! If a participant's brother or sister joins in as well, it gets even more interesting: the price for every next family member is only € 145,-.

How do you sign up?

Easy. Fill in the registration form. After payment is received, you will be notified and participation of your child will be confirmed.

Contact the Organisation:

Tennis Center Startbaan