Park Startbaan

Park Startbaan, ons eigen park, biedt met 12 verlichte buitenbanen en 5 binnenbanen optimaal tennisplezier. Je kunt op Park Startbaan tennissen door een binnenbaan te huren of door het lidmaatschap van tennisvereniging LTC Startbaan.

Binnenbanen worden vrijwel het hele jaar door, per uur verhuurd. Hiervoor kun je een langlopend contract bijvoorbeeld per seizoen afsluiten voor het spelen op een vast uur. Maar ook is het los huren van een binnenbaan per uur mogelijk.

Meer details vind je op de website van Park Startbaan www.parkstartbaan.nl.

Een binnenbaan huren gaat gemakkelijk via het online reserveringssysteem. En het kan ook met een telefoontje naar het Sportcafé, telefoon 020-6455666.

Let op: dit systeem is niet voor het afschrijven van een baan door leden van de LTC Startbaan! Clubleden moeten hiervoor de knop 'Reserveer je baan' op de homepage van de vereniging gebruiken.

Beheer van Park Startbaan

Het eigendom, beheer en exploitatie van Park Startbaan ligt vanaf 1 oktober 2017 bij de Stichting Tenniscentrum Startbaan (STS). Voor die datum waren de Gemeente Amstelveen en het Sportbedrijf Amstelveen eigenaar en exploitant.

STS is opgericht op initiatief van de tennisvereniging LTC Startbaan. Het is een “not for profit” stichting, dat wil zeggen dat er geen winstoogmerk is en dat alle middelen worden ingezet voor de hoofddoelstelling van de stichting. Dat is het zo optimaal mogelijk maken van alle faciliteiten van het tennis- en biljartcentrum voor de gebruikers. Meer  informatie op www.parkstartbaan.nl.