Game Event - Openingstoernooi

Terugblik openingstoernooi zaterdag 25 maart 2023 van de afzonderlijke commissies. 

Lustrumcommissie
Na wikken en wegen heeft het bestuur met de TC besloten de openingsdag door te laten gaan. Altijd spannend het weer in Amstelveen! De beslissing heeft goed uitgepakt! Het was een mooie dag die later op de dag buiten in regen verliep maar binnen gezellige voortgang kreeg. Onze voorzitter Milko mocht de eerste gadgets in ontvangst nemen, een handige sporthanddoek voor de senioren en een praktische bidon voor de junioren. De senioren kregen een kopje koffie of thee met een lustrumgebakje aangeboden. De jeugd een heerlijke muffin met limonade. Kon je niet komen, kom dan alsnog naar de club als je de handdoek wilt, zie de afhaalmomenten op de website-tegel!  

Technische commissie
We mogen weer..!  Na een week koortsachtig weerbericht checken en duimen, kon het dan toch.  De seizoensopening! Fijn om zoveel tennissers weer op de banen en daarbuiten te zien. De Old Stars lieten zich gelukkig door weer en wind niet tegenhouden en stonden vol enthousiasme als eerste op de baan. De nieuwe leden werden van harte welkom geheten (door onder andere Erwin), ook zij hebben hun eerste sporen op het gravel van de Startbaan achter gelaten. Met veel plezier werd deel genomen aan de Clinic, gegeven door een deel van Gemengd 1 en Wim.  De sfeer zat er goed in, na een lange winter is er overduidelijk weer veel zin om naar buiten te gaan. Het was wat zoeken in het schema, maar met een paar extra ogen en gelukkig steeds wel enthousiastelingen die een extra rondje wilden spelen kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde dag. Op naar een mooi buitenseizoen!    

Oldstars
Rond 09.45 uur waren de eerste OldStars al aanwezig op de Startbaan, popelend om weer op de buitenbanen te mogen spelen! Om 10.00 uur waren 4 banen bezet met de gebruikelijke warming up en inspelen, waarna de eerste games van het nieuwe zomerseizoen werden gespeeld in 2 rondes van 45 minuten. Niet alle OldStars konden meespelen, maar kwamen na afloop toch even gezellig een kopje koffie drinken, een taartje eten en het lustrumgadget ophalen, een handdoek met lustrumlogoJ Nog een keer binnen spelen in het NTC en dan gaat de groep per donderdag 6 april weer starten met de training op de buitenbanen van 10.00-12.00 uur. Iedereen kijkt ernaar uit!  

Nieuweledencommissie
Het was een geslaagde bijeenkomst. In totaal kwamen er 12 spelende nieuwe leden, 1 kijker en 2 aanwaaiers die vernomen hadden dat er een inloop was. Altijd fijn enthousiaste nieuwelingen aan boord te krijgen.  

Jeugdcommissie
Storm, regen, kou en ook een zonnetje hebben onze toppers van de jeugd getrotseerd tijdens het openingstoernooi. Helaas hebben we de jongste jeugd van rood en oranje af moeten zeggen. Met de harde wind is het niet te doen om de bal over het net te krijgen. Zij houden nog een leuk toernooi tegoed. Iedereen ging met goede zin van start. We hebben prachtige rally’s gezien en spannende wedstrijdjes. Ontzettend leuk om te zien dat iedereen tijdens de wintermaanden weer zoveel beter is geworden. De groene bal kinderen hebben nog mee kunnen doen aan de clinic van Xander, Björn, Wim en Rachel. Helaas werd daarna de dag bruut verstoord door zware regen waardoor we niet alle wedstrijdjes konden afspelen.  

Fiep, Adit, Daan, Najim en Alec gefeliciteerd met jullie eerste plek!  

Tot snel weer op de baan!!!! Lonneke, Mirjam, Rachel en Maria