OldStars Clubkampioenschappen 2023

Op zondag 10 september werd gestart met de clubkampioenschappen OldStars. Het was een droge doch bloedhete dag, daarom werd gestart om 9.30 uur met de 3 gemengd dubbels.

Er werd gespeeld om 4 gewonnen games per set en 2 gewonnen sets. Bij gelijkspel in sets volgde een super tiebreak. In de eerste partij gingen beide teams gelijk op, wonnen allebei een set in een tiebreak en speelden dus zelfs een beslissende super tiebreak tot 10 punten. Zij stonden 1,5 uur op de baan! Een heel spannend begin dus. Dit tot groot plezier van de collega OldStars die bijna allemaal waren komen kijken. Op het palmenterras konden zij in de schaduw van parasol en bomen genieten van het geboden spel!
Ook in de andere twee partijen zag iedereen zijn kans. Er werd behoorlijk fanatiek partij gegeven.
De uiteindelijke winnaars waren Willy Oudshoorn en Charles Coenraad, gevolgd op de 2e plaats door Marja Dagelet en Frank Kuyper en op de 3e plaats Els Jeffrey en Henk van Dijke. De dag werd afgesloten met een heerlijke, door de club aangeboden, fruitcocktail op het terras verzorgd door Erwin Roorda!
Gezien de hoge temperatuur was al  besloten om de dames dubbels op donderdagochtend 14 september te spelen.  

Gelukkig troffen wij ook op donderdag mooi weer, zodat er buiten gespeeld kon worden. Ook nu hadden zich 3 teams ingeschreven. Ook nu was daar een zelfde grote inzet. Voor elk punt werd een maximale inspanning geleverd! Helaas voor de toeschouwers waren deze wedstrijden wat minder spectaculair, maar daarom was het niet minder gezellig. De winnaars hier waren Els Jeffrey en Marja Dagelet, gevolgd op de 2e plaats door Willy Oudshoorn en Truus Werring en op de 3e plaats Erica Fiolet en Thea van der Tuuk.  

Al met al een zeer geslaagde afsluiting van het zomerseizoen 2023.  

Marja Dagelet en Truus Werring