Veel nieuwe leden bij Clubkampioenschappen

14 september 2021

Bijna 150 leden, waaronder opvallend veel nieuwe leden, hebben genoten van leuke potjes tennis en mooi weer. Zij vonden de Amstel Startbaan Clubkampioenschappen leuk en goed georganiseerd, dat compliment stopt de technische commissie graag in z’n zak. Zij roemden ook het mooie park, de keurige banen, de gezelligheid op het terras en de attente horeca. Dat is een compliment aan het Park en aan Rick en zijn mensen.

Goed om te horen dat nieuwe leden zo positief reageren. Vooral omdat een groot deel van de nieuwe leden uit andere culturen komt en niet vertrouwd is met het idee van een vereniging met clubleden. Velen van hen spreken geen of nauwelijks Nederlands, dat betekent, dat we ons als vereniging meer internationaal moeten opstellen om die leden ook goed te kunnen bereiken.

Het laatste weekend van de Amstel Startbaan Clubkampioenschappen verliep prima, met grote inzet van de TC, met name van Cees Salentijn, Stan Soels en Lucas Kolff. Bij de planning van de wedstrijden is Benno de Pauw zelfs ingesprongen, zijn ervaring was daar echt even nodig.

Maria Bellis organiseerde de jeugdclubkampioenschappen helemaal en ook Jon Venema stond alle dagen achter de wedstrijdtafel.

De samenwerking met het Park was plezierig en constructief.

Uitslagen en foto’s zijn te vinden op de website, daar kunnen ook de niet deelnemers zien wat ze hebben gemist en hoe leuk het was.