UPDATE coronavirus: PARK GESLOTEN

15 maart 2020

Zoals de persconferentie van zondagmiddag 17.30 uur duidelijk heeft gemaakt, neemt het kabinet verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.

Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen zijn zondag 18.00 uur ingegaan en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen.

Wat betekent dit voor het tennispark, onze club en onze leden?

• Park Startbaan is per direct gesloten tot en met 6 april;
  • Het is daarom ook niet mogelijk om vrij te tennissen tot en met 6 april;
  • De tennistrainingen voor zowel jeugd als senioren komen te vervallen tot en met 6 april;
  • De Voorjaarscompetitie komt in ieder geval tot en met 6 april te vervallen. De KNLTB zal zich de komende tijd beraden over de verdere invulling en uitvoering van de Voorjaarscompetitie. Zodra hier meer informatie over bekend is zullen wij dit delen.