Twee nieuwe Match sponsors

01 oktober 2021

De sponsorcommissie is blij te kunnen melden dat maar liefst twee nieuwe Match sponsors zich aan onze club hebben verbonden.

IJssalon Patagonias op fietsafstand van ons park staat garant voor (h)eerlijk ambachtelijk ijs. Zonder smaak- en kleurstoffen, met natuurlijke ingrediënten, laag suikergehalte en altijd vers bereid. Trouwens ook voor prima patisserie of een lekkere lunch kun je bij Patagonias terecht. In oktober zal baan 11 officieel worden omgedoopt tot baan “Patagonias”.

foto studio djanim
Baan 8 wordt dan baan “Studio Djanim”. Het kantoor van Studio Djanim is gevestigd op Startbaan 6 en kijkt uit op ons park. Toe aan een nieuw interieur? Dan ben je bij Studio Djanim aan het goede adres. Neem maar eens een kijkje op hun site dan begrijp je wat we bedoelen.