Sponsornieuws

03 september 2021

Zorgsamen zal de komende 3 jaren als Match sponsor aan onze club en dus ook baan 10 verbonden blijven.

Marco Duut, directeur en eigenaar van de grootste thuiszorgorganisatie in de regio, kwam hoogstpersoonlijk op ons vernieuwde park langs om dat officieel te bekrachtigen.

Weten wat Zorgsamen voor je kan betekenen, niet in de laatste plaats als fijne (parttime) werkgever van dankbaar werk? Check dan nog even zijn Hawk-Eye van 2019, die is nog steeds actueel.

Ook Family Cars (baan 4) is tot verlenging overgegaan. Onze eigen Marcel Wegloop hoefde daar niet lang over na te denken, want menig lid van de tennisclub heeft immers in de afgelopen jaren de weg naar Amsterdam Zuid-Oost weten te vinden. Of dat nu voor een occasion is, een voordelige importauto of voor onderhoud: alles begint bij Family Cars met een geweldige service.

Meer weten over de sponsorfilosofie van de club? Kijk dan op de speciale sponsoringsite