Sponsorcommissie bereikt mijlpaal. Met nieuwe Match Sponsor Gaafa zijn alle banen geadopteerd.

03 augustus 2023


Wat gaaf! Ook de 12e Match sponsor heeft zich aangediend en daarmee hebben nu alle tennisbanen op ons Park een eigen Match sponsor.

Aan de hand van het nieuwe winddoek op baan 3, zal het niemand ontgaan zijn dat we het hebben over Gaafa, bekend van leesbrillen en nog veel meer. Voor spelers die vaak moeite hebben om (eerlijk) te beoordelen of ballen in of uit zijn, is deze baan wellicht een welkome uitkomst.

Aardig weetje: eigenaren van Gaafa zijn Joke en Joep Gans, de ouders van onze sterspeelster Rachel Gans uit Gemengd 1 en als vrijwilliger vaak achter de schermen actief voor de jeugd.

Het ruime assortiment van Gaafa kun je vinden op hun site, maar voor degenen die de voorkeur geven aan een look & feel; op vrijdag vind je ze ook op de markt op het stadsplein, vlakbij Popov. Als je geluk hebt kun je je ook laten adviseren door Rachel, hoewel we uit onbetrouwbare bron hebben begrepen dat vader Joep verreweg de meeste kennis in huis heeft 😉.

Vandaag waren Joep en Joke op ons Park om de 3 jarige Match-overeenkomst te ondertekenen. En uiteraard werden dit keer ook de kleine lettertjes met een originele Gaafa leesbril gelezen. Rachel was er ook en keek tevreden toe. Zo ook sponsorcommissielid Hans Zunnebeld.

Welkom in onze businessclub Joke & Joep!   

Nieuwscategorieën