Schrijf in voor de laddercompetitie

04 maart 2019

Nieuw: Dubbelladder

Zoals bekend is de AMICO (Mixed Dubbel, Dames Dubbel en Heren Dubbel) in navolging van de Enkels dit jaar omgedoopt in CLUBLADDER.

Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau? Op maandag 1 april start de 1e ronde van de LTC Startbaan Tennisladder.

De tennisladder is een leuke en eenvoudige manier om andere leden te ontmoeten.De Clubladder werkt als volgt:

• Elke 2 weken wordt een leuke wedstrijd voor je geregeld.
  • Je speelt de dubbels met je vaste partner; een van de twee (de captain) meldt zich aan.
  • Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
  • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
  • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
  • De volledige spelregels vind je hier.
Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt.

Het inschrijfgeld (€ 2,50 per deelnemer per onderdeel) kunnen we helaas niet via Clubladder automatisch verrekenen. Daarom vragen we iedere deelnemer om heel ouderwets je inschrijfgeld in een envelop te doen en te deponeren in de brievenbus van LTC Startbaan op het park. Vergeet niet je naam er bij te schrijven!!

Aan het eind van het seizoen zal er ook weer een gezellige avond worden georganiseerd. Op deze avond is bekend welke deelnemers per onderdeel in de prijzen zijn gevallen.

Klik op de link en meld je aan:

Enkel

Deelnemers van de enkel van vorig seizoen worden door “Clubladder” per e-mail voor de start van het nieuwe seizoen gevraagd of ze dit jaar weer meespelen. Leden die weer meespelen behouden hun plek van vorig seizoen.

Of download de gratis app: 'clubladder' van sportconnexions.

Als je nog vragen hebt over de Clubladder en/of moeite hebt met aanmelding en je toevallig op 18 maart je pasje op komt halen, dan kun je direct met de organisator van Clubladder e.e.a. regelen. Sportconnexions is die avond van 20.00 tot 21.00 uur op het park aanwezig.

Namens de Technische Commissie

Rien Hogerwerf