Royal Coster Diamonds Preferred Partner van het OST

08 juni 2022

Smashing news: Onze trouwe clubsponsor Royal Coster Diamonds breidt haar Match sponsorschap uit en wordt “Preferred Partner” van het Open Startbaan Toernooi (OST).

Onlangs was Ronald Koster, Marketing Directeur van Royal Coster Diamonds op ons Park om dat officieel met een handtekening te bekrachtigen. Rein Willems, in zijn hoedanigheid als toenooidirecteur OST en Marco Robijns namens de sponsorcommissie, waren ook van de partij om hun krabbel onder deze gouden samenwerking te zetten. Dankzij de extra steun zijn we dit keer weer verzekerd van een sterk bezet toernooi met topspelers uit de wijde omgeving en kunnen we het toernooi met diverse festiviteiten rondom het tennis en padel extra glans geven. Kortom, dit wordt een fonkelende editie waar nog lang over gesproken zal gaan worden. In het bijgaande filmpje kun je kennismaken met Ronald Koster. Hij legt uit waarom Coster Diamonds deze logische stap heeft genomen en wat ze eigenlijk met tennis hebben.

En kom gerust kijken op de finaledag als Ronald zelf dé wedstrijd van het seizoen mag spelen op het Centre Court of liever gezegd zijn eigen Royal Coster Diamonds baan. Wordt vervolgd, dus houd de Facebookpagina van LTC Startbaan in de gaten!