Reserveren per half uur

19 juni 2020

De speelduur bij het “Afhangen" is gewijzigd van 45 minuten naar 30 minuten.

Tegelijkertijd is het aantal reserveringsmogelijkheden per dag verhoogd van twee naar drie.

Dit gebeurt op verzoek van veel leden die de anderhalf uur bij twee achtereenvolgende reserveringen wat aan de ruime kant vonden. Nu kan er gekozen worden voor een speelduur van 30, 60 of 90 minuten.

Voor de Clubladder en Dames Dubbel Daags kan je 60 minuten reserveren. Spelers kunnen uiteraard onderling afspreken na 45 minuten te stoppen.

Als je twee partijen voor de interne competitie wil spelen, reserveer dan 90 minuten en speel ze achter elkaar. Regel dit dan ook onderling met de mensen met wie je gaat spelen.

Afschrijven kan met de KNLTB ClubApp, die je voor je smartphone kunt downloaden. Voor een toelichting hoe je deze app gebruikt kijk je op https://www.knltb.nl/clubapp .

Reserveren kan ook via de website van de club, met de link op de homepage. Je moet dan wel inloggen met je bondsnummer en wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord, of ben je dit vergeten, dan kun je er een aanvragen via dezelfde link.

Lukt het inloggen niet, loop dan deze 4 stappen na.