Kennismaken met padel? Sluit je aan bij de Park Startbaan padel community en/of neem les van toptrainer Zar Lasahido.

16 september 2023


Ze staan er nu ruim 2 jaar en zo'n 30 enthousiaste leden van LTC slaan regelmatig (ook) een balletje op de twee banen die we rijk zijn. Een aantal daarvan is zelfs zo verliefd geraakt op deze snelstgroeiende sport in NL, dat ze het tennisracket (tijdelijk?) aan de wilgen hebben gehangen. Voor een groot deel van de tennisleden ligt er echter nog een drempel en geldt onbekend maakt onbemind. 

Speciaal voor deze groep wijzen we graag op de mogelijkheid om les te nemen van onze padeltrainer Zar Lasahido. Zar is al een aantal maanden actief en verzorgd een gevarieerd lesprogramma waarbij techniek, tactiek en spelplezier samenkomen. Zar is als topspeler tevens actief als lid van het Indonesische team. Je kunt gewoon eens een losse les boeken om kennis te maken of meteen voor een pakket van 10 lessen gaan, waarbij dan alle slagen, spelvormen en spelsituaties aan bod komen. Meer info daarover vind je hier.

Ook goed om te weten; er is inmiddels ook een speciale Park Startbaan padelcommunity opgericht. Sluit je via deze link aan voor o.a. het laatste nieuws of het vinden van tegenstanders. Meer info over padel bij onze club vind je tevens hier.

Nieuwscategorieën