Jeanne Hogerwerf Amstelveens vrijwilligster van het jaar

07 maart 2019

Jeanne Hogerwerf sportvrijwilligster van het jaar

Tijdens het Amstelveense sportgala van 25 januari is  Jeanne Hogerwerf gekozen tot sportvrijwilligster van het jaar. Een benoeming waar wij als tennisvereniging natuurlijk zeer trots op zijn.  Ieder lid van LTC Startbaan kan beamen dat de verkiezing zeer terecht is!

De vele activiteiten van Jeanne bij de club zijn nauwelijks bij te houden. Tijdens de clubkampioenschappen is Jeanne iedere dag volop bezig met de organisatie. Met het OST is Jeanne ook vele jaren de drijvende kracht achter de wedstrijdbalie geweest.  Vanzelfsprekend vormt zij tijdens deze evenementen samen met Rien een geoliede machine, die de organisatie tot in de perfectie beheerst.

Jeanne valt ook niet weg te denken uit de zeer actieve damescommissie.

In het verleden is Jeanne onder meer ook actief geweest in de jeugdcommissie.

De benoeming van vrijwilligster van het jaar valt te zien als een geweldige beloning op al het prachtige vrijwilligerswerk.