Clubkampioenschappen 2020

04 augustus 2020


De clubkampioenschappen staan dit jaar voornamelijk in het teken van de DUBBELS. Ze worden in drie opvolgende weekends (vrijdagavond-zaterdag-zondag) gespeeld. 

In het eerste weekend (21-22-23 augustus) staan de dames- en herendubbels op het programma, met een eventuele uitloop naar het tweede weekend.

In het tweede weekend (29-30 augustus) staan er voor de junioren allerlei activiteiten op programma en op zaterdagmiddag wordt de Partymix gespeeld.

In het derde weekend (4-5-6/9) komen dan de gemengd dubbels aan bod.

Er wordt zoveel mogelijk in poules van vier gespeeld. De eerste partij is dan op vrijdagavond (vanaf 17.00 uur), de tweede op zaterdag en de derde op zondagochtend. Op zondagmiddag worden de partijen gespeeld die moeten beslissen wie er uiteindelijk clubkampioenen gaan worden. 

Junioren met speelsterkte 6, 5 en 4 kunnen zich inschrijven voor de dubbels senioren.

Inschrijving is mogelijk tot 15 augustus via bijgaande link. Voor de senioren is de inschrijving € 5,00 per onderdeel. Voor de junioren vallen de kosten onder het totaalpakket.

We gaan, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, de categorieën bepalen, zodat iedereen zoveel mogelijk op eigen niveau wordt ingedeeld. 

Namens de JC en TC

Rien Hogerwerf

Nieuwscategorieën