Match Event - Clubkampioenschappen

In de warmste week van het jaar zijn de clubkampioenschappen, de Match in dit lustrumjaar, van 2 tot en met 10 september gespeeld. Op zondag rond 16.00 streden Florine Langen en Julie van Horn in de damesdubbel B om de laatste openstaande titel van clubkampioenschappen. In de super tiebreak wist Florine en Julie voor de derde keer een driesetter te winnen.  

Uiteindelijk hebben 160 leden gestreden in het clubkampioenschapen zijn er 199 wedstrijden gespeeld. Dit is gebeurd in poules, zodat iedereen meerdere wedstrijden heeft kunnen spelen. In de hoogste categorieën hebben Jessy Zegers, Ozerk Akgun, Anja de Die/ Lesley Wegloop, Hans en Mark Klarenbeek en Nika van Dommelen/ Stan Soels zich tot clubkampioen weten te kronen. Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

Het slotweekend is op zaterdag nog gekleurd met een demonstratie van Zondag Gemengd 1, het buffet, de pubquiz en het feest. Zondag waren Erwin Roorda met de fruitstal en Joost Hazes van Olympic Gym Amsterdam met de inbodymeting aanwezig. Allemaal bedankt hiervoor.  

Als TC kijken we terug op een prachtig toernooi.