2023 is het jubileumjaar voor LTC Startbaan

LTC Startbaan start het jubileumjaar met de Openingsdag op zaterdag 25 maart

LTC Startbaan bestaat dit jaar tien jaar! We hebben dus ons eerste jubileumjaar!
Gedurende het jaar besteden we daar veel aandacht aan. Sterker nog, er is een heuse lustrumcommissie in het leven geroepen om dit in goede banen te leiden bestaande uit:  Florine Langen, Marga Moeijes, Leo Noordman, Wouter Cosaert en Frank Kuyper. 
Het lustrum wordt stijlvol ingewijd met de Openingsdag op 25 maart. Het complete programma van de Openingsdag vind je verderop op deze pagina.

Feestjaar met 2e Lustrum
Dit jaar wordt net iets anders dan andere jaren. Iets meer oranje en vooral feestelijker. Onder het motto GAME, SET en MATCH organiseren wij, de lustrumcommissie, over het hele jaar drie grote evenementen.
Om te beginnen met GAME, dat is de Openingsdag op zaterdag 25 maart. Dat wordt een dag vol activiteiten, zie het programma verderop, met voor alle deelnemers een lustrumlekkernij. Ook delen we aan alle seniorleden een lustrumpresentje uit tussen 10:00 en 13:00 uur, want wie jarig is trakteert!
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen op 25 maart, kom dan je presentje later op de club ophalen. Dat kan op maandagavonden tussen 19:30 en 21:00 uur tot 1 mei.  Het gadget voor de jeugd wordt tijdens de competitieaftrap op 24 maart voor de jeugd en het openingstoernooi op 25 maart uitgedeeld. Als je niet kunt komen, kan het gadget later ook nog worden opgehaald. De jeugdcommissie informeert je daar nog over.

De SET wordt binnen gehaald op het lustrumtoernooi met lustrumfeest op 1 en 2 juli. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Noteer dit weekend alvast, houd dit weekend vrij, enjoy this weekend!

Tenslotte kan iedereen de MATCH winnen door mee te doen aan de Clubkampioenschappen in september. Hoe meer deelnemers dit jaar aan alle activiteiten meedoen, des te leuker wordt dit lustrumjaar! Er is nog een extra spelelement: Wie dit jaar de meeste leden werft, ontvangt in oktober een cheque van €200 van TennisDirect om naar eigen inzicht te besteden na overleg met de penningmeester!  

Let op: dit jaar gebruiken we beeldmateriaal om ons lustrumjaar meer exposure te geven. Als je niet wilt, dat we je foto’s gebruiken, laat dit dan even weten aan [email protected]  

En dit is het programma van de Openingsdag op zaterdag 25 maart:   In ons lustrumjaar starten we het nieuwe tennisseizoen op 25 maart met een feestelijke Openingsdag met veel activiteiten voor alle leden. Alle jeugd- en seniorleden, competitiespelers en recreanten, nieuwe leden en OldStars, kortom alle leden zijn van harte welkom! Voor iedereen de kans om na de winter weer op gravel te tennissen en elkaar weer te zien. Deze nieuwe Openingsdag vervangt het vroegere Openingstoernooi en de oefenbanen voor competitieteams.  

Senioren programma
 
10.00- 13.00 Ophalen lustrumgadget voor iedereen in de bestuurskamer.

10:00-11:30 OldStars OldStars spelen op baan 1 en 2 twee rondes van drie kwartier. Na afloop samen koffie of thee drinken met een heerlijk lustrumgebakje.

10:30-11:00 Inloop voor alle andere deelnemers  

11:00-16:00 Openingstoernooi voor senioren Iedereen geeft zichzelf op om één of twee keer een uur dubbel of mix te spelen. Ook competitiespelers doen mee. Zij worden zoveel mogelijk ingedeeld met teamgenoten, tenzij er een andere voorkeur is. Alle andere spelers worden ingedeeld met een partner van gelijk niveau. Elke ronde een nieuwe partner. Voorkeur voor een partner kan je wel opgeven. We maken er bij de indeling gelijkwaardige partijen van. Bij de speeltijden houden we ook rekening met de andere activiteiten op de Openingsdag.  

11:00-12:30 Welkom voor Nieuwe Leden Speciaal voor onze nieuwe leden geven we tussen 11:00 en 11:30  een introductie in de vereniging. Je kan dan ook meteen kennismaken met andere nieuwe leden. Van 11:30 tot 12:30 kan er ook getennist worden.  

11:30-13:00 Competitieteams halen ballen op en kunnen vragen stellen over de komende Voorjaarscompetitie.  Voor alle seniorenteams is dit de mogelijkheid om ballen op te halen. Er is dit jaar geen captainsmeeting meer voor senioren. Dus met alles wat je wil vragen of bespreken over de competitie kan je hier terecht.  

14:00-15:00 Gemengd 1 geeft clinic voor seniorleden Gemengd 1, ons beste team, dat uitkomt in de landelijke eerste klasse verzorgt een clinic. Iedereen kan zich inschrijven om mee te spelen in deze clinic van een uur.  

15:00-16:00 Gemengd 1 geeft clinic voor de jeugd

Op deze feestelijke Openingsdag zijn er lustrumlekkernijen voor alle deelnemers.
Geef je zo snel mogelijk op voor het Openingstoernooi en voor de clinics van Gemengd 1. Doe dat voor 11 maart, dan kunnen we inschatten hoeveel deelnemers er zijn en goede baanindelingen maken. Inschrijven doe je hier.