Clubladder: ideaal om regelmatig te spelen en andere clubleden te leren kennen

 

Van de clubactiviteiten is de Clubladder het populairst. Voor wie nog nooit heeft meegedaan: het is een leuke en eenvoudige manier om regelmatig wedstrijden te spelen en andere leden te ontmoeten.

De Clubladder werkt als volgt: Sportconexxions regelt zo vaak als jij hebt aangegeven een leuke wedstrijd voor je. Verhinderingen kun je van te voren opgeven. Je wordt ingedeeld op jouw niveau. En het resultaat is, dat je van plek wisselt als je wint van iemand die hoger staat. Als je niet meedoet, kom je dus vanzelf helemaal onderaan te staan. Nu vindt niet iedereen dat erg, maar het is toch wel leuk om uitgenodigd te worden voor een clubwedstrijd. Dat is weer eens wat anders dan steeds in het zelfde groepje te blijven spelen. De Clubladder verbindt de leden met wat zij het leukste vinden: een lekker potje tennis, met gezellige mensen. Je tennis wordt er beter van én je leert steeds nieuwe mensen kennen.

Je kunt meedoen aan de ladders: Enkel / Dames Dubbel / Heren Dubbel / Mixed Dubbel, Dames Dubbel Daags. Dit laatste is nieuw.
Inschrijfgeld hoef je niet te betalen, dat neemt de club voor haar rekening
Het einde van het seizoen sluiten we af met een gezellige Clubladderavond in november.

Meld je aan om ook mee te doen. Dat kan eenvoudig via de website van Sportconnexxions.com
Op hun website kun je ook de resultaten van de Clubladder goed volgen.
Tip: download de handige app voor je smartphone: Google play store of de App store van Apple

Ladder ze!