Clubladder: voor ons allemaal

Het laatste "Ladder-nieuws"

Van de vaste activiteiten is de Clubladder het populairste onderdeel; meer dan de helft van de leden doet er aan mee! Voor wie nog nooit heeft meegedaan: het is een leuke en eenvoudige manier om wedstrijden te spelen en andere leden te ontmoeten.

De Clubladder werkt simpelweg als volgt: de ladder regelt elke 2 weken een leuke wedstrijd voor je. Je kiest zelf wanneer je graag speelt. Je wordt ingedeeld op jouw niveau. En het resultaat is, dat je van plek wisselt als je wint van iemand die hoger staat. Als je niet meedoet, kom je dus vanzelf helemaal onderaan te staan. Nu vindt niet iedereen dat erg, maar het is toch wel leuk om uitgenodigd te worden voor een clubwedstrijd. Dat is weer eens wat anders dan steeds in het zelfde groepje te blijven spelen. De Clubladder verbindt de leden met wat zij het leukste vinden: een lekker spelletje tennis, met gezellige mensen. Je tennis wordt er beter van én je leert steeds nieuwe mensen kennen.

Je betaalt € 3,00 inschrijfgeld, op factuur van de penningmeester. Je kunt meedoen aan de ladders: Enkel / Dames Dubbel / Heren Dubbel / Mixed Dubbel, Dames Dubbel Daags. Dit laatste is nieuw. Het eind van het seizoen sluiten we af met een gezellige Clubladderavond, dit jaar op 9 november.

Meld je aan om ook mee te doen, eenvoudig via de website van Sportconnexxions.com

Op de website kan je ook de resultaten van de Clubladder goed volgen. Ook kun je een app downloaden voor je smartphone. Google play store of de App store van Apple

De  Clubladder is ideaal voor recreanten, die graag hun spel willen verbeteren, wat meer wedstrijden willen spelen en andere clubleden willen ontmoeten.

De 310 deelnemers aan de vorige Clubladder krijgen per 1 april automatisch een uitnodiging voor een afspraak voor de eerste wedstrijd. Als je voor het eerst mee wil doen, ga je naar de website van Sportconnexxions.com voor meer informatie.