Ladder

Nieuw: Dubbelladder

Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau? Op maandag 1 april start de 1e ronde van de LTC Startbaan Tennisladder.

De tennisladder is een leuke en eenvoudige manier om andere leden te ontmoeten.De Clubladder werkt als volgt:

• Elke 2 weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je.
  • Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
  • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
  • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
  • Een uitgebreide beschrijving vind je hier.

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt.

Het inschrijfgeld (€ 2,50 per deelnemer per onderdeel) kunnen we helaas niet via Clubladder automatisch verrekenen. Daarom vragen we iedere deelnemer om heel ouderwets je inschrijfgeld in een envelop te doen en te deponeren in de brievenbus van LTC Startbaan op het park. Vergeet niet je naam er bij te schrijven!!

Aan het eind van het seizoen zal er ook weer een gezellige avond worden georganiseerd. Op deze avond is bekend welke deelnemers per onderdeel in de prijzen zijn gevallen.

Klik op de link en meld je aan:

Heren dubbel

Dames dubbel

Mixed dubbel

Of download de gratis app: 'clubladder' van sportconnexions.

Namens de Technische Commissie

Rien Hogerwerf