Clubladder

Clubladder in het afgelopen seizoen.

Er is met veel plezier dit seizoen door bijna driehonderd leden geladderd in de enkel, dubbels en mix. Spannende wedstrijden, soms wat jojo’s in de uitslagen en altijd sportief competitief.

Plannen, afspreken, uitslagen en ranglijsten waren te organiseren in de App, de ladderorganisator zorgde voor bulletins in de serre. Jammer dat Corona roet in het eten gooide in de laatste ronde en we niet feestelijk hebben kunnen afsluiten. Misschien volgend jaar een feestelijke start waarbij sommigen op basis van hun prestaties wellicht in het zonnetje gezet worden.

Voor wie alle details van het afgelopen seizoen wil terugzien staan hieronder  de winnaars en de links waarmee de verschillende categorieën geraadpleegd kunnen worden.

Namens de TC dank voor jullie enthousiaste deelname, op naar de volgende ladder.

Enkel:
er zijn 335 wedstrijden gespeeld door 88 spelers , een gemiddelde van 8 wedstrijden per speleren een opkomst van 78%.

Meeste wedstrijden (20):

Ingrid Renes

Ian Spencer

1st place: Ozerk Akgun
2nd place: Marc Heemskerk
3rd place: Cees Dert

Topspeelsters
1st place: Sonja Kalf
2nd place: Astrid Boon
3rd place: Eveline van Dijk

Snelle stijgers

Sunny Singh

Rutger Luten

Ersin Karatepe

Bekir Oguz

Wouter Cosaert

Paul Olij

Jay Barre

Kristy Bernath

Dubbel heren.

Er zijn 47 wedstrijden gespeeld door 34 spelers, een gemiddelde van 6 wedstrijden per speler en een opkomst van 67%.

Meeste wedstrijden (10):

Multi

Pieter en Arry

1e plaats: Team La Branche
2e plaats: S^4
3e plaats: MaRKC & Johan

S^4

Dubbel dames.

Er zijn 87 wedstrijden gespeeld door 72 spelers, een gemiddelde van 5 wedstrijden per speler en een opkomst van 72%.

Meeste wedstrijden (9):

Moeijes-Mattie

GoGoGirls

1e plaats: Dames Dubbel
2e plaats: de Globetrotters
3e plaats: Ingeborg en Mascha

P&E

Heideroosjes

Habo

Mix

Er zijn 98 wedstrijden gespeeld door 70 spelers, een gemiddelde van 6 wedstrijden per speler en een opkomst van 70%.

Meeste wedstrijden (14):

Conbert

de Reuzen

1e plaats: InFo
2e plaats: Wouters & Co
3e plaats: M&M

Conbert

Tembusu

Wouters & Co

De volledige eindstand van de clubladder vind je hier. De top 3 spelers zijn opgenomen in onze 'Hall of Fame'.