Competitie 2022

Competitie senioren 2022

Competitieaanbod

De Technische Commissie streeft ernaar om zoveel mogelijk clubleden competitie te laten spelen. Competitietennis is leuk: je speelt ergens om, je bent deel van een competitieteam, je ontmoet nieuwe tegenspelers van andere clubteams en je vertegenwoordigt LTC Startbaan. Om iedereen de competitie te kunnen bieden die bij je past, is het aanbod voor komend voorjaar breed en divers.

Op iedere dag van de week kan er competitie gespeeld worden. Er zijn competities op elk spelniveau, voor beginnende spelers, voor recreanten, voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Leuk om nu ook eens echte wedstrijden te kunnen spelen.

De competitie is een groot clubevenement, iedereen merkt er wel iets van. Als je niet mee doet aan de competitie, merk je dat banen gereserveerd zijn voor de competitie en je nog wat geduld moet hebben voor je zelf als recreant kunt spelen. Wel leuk natuurlijk om eens te kijken naar het competitiespel; de banen op het park zijn afgelopen winter gerenoveerd en iets verlegd, zodat er meer ruimte ontstaat voor kijkers.

Klik hier voor de indeling van onze competitieteams (inloggen noodzakelijk).

De speeldagen in 2022 zijn als volgt: