Jours des dames et des hommes

Jour des Dames en Hommes 2021

Dit jaar gaan we deze twee evenementen
       weer op dezelfde dag organiseren.

Wat natuurlijk overeind blijft, dat op die dag alleen maar Damesdubbels en Herendubbels worden gespeeld. Dus geen MIX-partijen. Introducés zijn ook van harte welkom.

Reserveer in uw agenda hiervoor zondag 15 augustus!

JOUR DES DAMES: dit jaarlijks enige vrouwentoernooi is een uiterst sportief en leuk toernooi waar de deelnemers naast heerlijk tennis en het gezamenlijk nuttigen van een smaakvolle (terras)-lunch, de lol en het genieten vooral halen uit het weerzien en aanhalen van de vele leuke clubcontacten.

JOUR DES HOMMES: Op deze dag wordt er uiteraard wel enigszins fanatiek, maar vooral met veel plezier getennist! Mannen onder elkaar, discussies over zéér belangrijke zaken die hen bezighoudt zoals …. Ajax, auto’s, de politiek, de financiën en natuurlijk je huidige tennis-ranking!!!

We starten om 10.00 uur! Alle deelnemers worden vanaf 09.30 uur op het park verwacht! Voor iedereen staat er minimaal een gezamenlijke (terras)-lunch op het programma.

Direct na afloop (tegen 16.00 uur) worden de prijzen uitgereikt.  Dit betekent echter niet automatisch dat de beste een prijs wint.  We maken er met elkaar een plezierige tennisdag van!

De kosten voor deze dag inclusief de lunch en welkomstkoffie zijn €10,00. Graag contant bij aanmelden voldoen.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: [email protected].
Je kunt ook je naam op de lijst zetten in het Clubhuis.

Inschrijving sluit op uiterlijk donderdag 12 augustus.

Dames- en Technische Commissie