Jours des dames et des hommes

Op zondag 16 augustus 2020 werden de Jours des Dames et des Hommes gehouden, net als vorig jaar allebei op dezelfde dag. De vrouwen tennisten tegen elkaar en de mannen ook, met een gezamenlijke lunch en nazit.

Tijdens het toernooi werd met de verkoop van speciaal gemaakte vogelhuisjes geld ingezameld voor het KIKA-kinderkankerfonds.

Lees hieronder de verslagen van twee deelnemers:

Een toernooi voor mannen en ook één voor vrouwen én er mochten introducés meekomen: dat leek mij erg leuk om aan mee te doen, samen met een vriendin van een andere club.

We werden hartelijk ontvangen 's morgens met een kop koffie. Jeannette, Rien en Jeanne hadden het allemaal prima geregeld, evenals Rick en zijn team van de catering.

Er werden vier wedstrijden gespeeld in de volle zon met steeds wisselende mede- en tegenstanders. Erg leuk om ook weer eens andere mensen te leren kennen en mee te spelen.

Het toernooi was gelinkt aan een goed doel. Er is geld ingezameld door vogelhuisjes te kopen, waarbij het grootste deel van het geldbedrag naar het KIKA-kinderkankerfonds zal gaan.

Tussendoor konden we genieten van een uitgebreide lunch. En na afloop van het toernooi waren er heerlijke  bonbons voor de dames en biertjes voor de heren, gefabriceerd in ons eigen Amstelveen, én lekkere borrelhapjes!

Ik heb genoten van een sportieve warme dag, en werd tot slot ook nog beloond met een fijne prijs omdat ik zo veel games had weten binnen te halen! Dank iedereen die deze dag zo geslaagd hebben weten te maken en volgende jaar: nog meer deelnemers? (Jongere senioren of van een andere club: kom ook, ik kan iedereen aanraden mee te doen!!)

Constance Raterink