Jeugdcommissie

 


Onze vereniging heeft een enthousiaste jeugdcommissie, om de jeugdleden alle aandacht te kunnen geven die zij verdienen. De jeugdcommissie bestaat uit Maria Bellis, Rachel Gans, Mirjam Groenland en Lonneke Koenders. Samen regelen zij alle jeugdactiviteiten. De jeugdcommissie is via email bereikbaar voor vragen, opmerkingen en suggesties van ouders. Inschrijven en deelnemen aan het All-in-One trainingsprogramma voor de jeugd gaat via de jeugdcommissie.  

Jaarlijks organiseert de jeugdcommissie voor onze jeugdleden veel leuke toernooien en andere evenementen met voor iedere leeftijd en spelniveau wat wils. Alle kinderen doen daar graag aan mee. De clubgenoten leren elkaar beter kennen. De kinderen doen meer tenniservaring op. Er is meer ruimte voor spelplezier en het is ook gezellig.  

Gelukkig zijn er veel ouders, die meehelpen organiseren. Voor ons als jeugdcommissie zijn ouders onmisbaar bij de organisatie van al onze activiteiten. Voor de ouders is het leuk om erbij te zijn wanneer hun kinderen toernooien spelen en zijzelf ook een actieve bijdrage kunnen leveren.  

Wilt u de jeugdcommissie ook wel eens ondersteunen bij evenementen?

Neem gerust contact met de Jeugdcommissie op via: [email protected]