Jeugdclubkampioenschappen 2020

Eindelijk was het zover. Wedstrijdjes spelen! De clubkampioenschappen zijn in een iets andere vorm dan gebruikelijk gespeeld.

Zaterdag was het de beurt aan de 'rode, oranje en groene' kinderen. Vanwege de regen helaas binnen gespeeld, maar dat mocht de pret niet drukken.

In totaal hebben 35 enthousiaste kinderen gestreden om de eer van clubkampioen. Wat hebben we mooie en spannende wedstrijdjes gezien! En wat is het gaaf om te zien hoe de kinderen vooruit zijn gegaan in het afgelopen half jaar.

Op zondag was het de beurt aan de grote dames en heren. Het publiek werd door de 22 deelnemers getrakteerd op mooie en spannende potjes. Het weer was lekker Hollands. Af en toe een bui en wat winderig. Al met al een goede voorbereiding voor de komende competitie.

Verder wil ik alle ouders, die hebben meegeholpen, bedanken. Vele handen maken licht werk. Het was een geslaagd weekend met veel blije gezichten!

Maria Bellis

De prijzen zijn uiteindelijk als volgt verdeeld: