Voorjaarscompetitie 2024

Wil jouw kind ook competitie spelen?  

Tijdens de voorjaarscompetitie wordt er voor ieder niveau en voor iedere leeftijdscategorie competitietennis aangeboden.  Meer informatie over de verschillende soorten competitie vind je hier.

Er doen teams mee in de categorie rood, oranje, groen en geel (junioren 11-14 jr en 13-17 jr). Zij spelen 7 keer op zondag tegen teams van andere clubs. De ene keer bij Startbaan, de andere keer bij een andere club. 

Meedoen? Er is een competitie in het voorjaar én najaar. Iedereen is welkom om mee te doen, beginnende én ervaren spelers. Je wordt door de trainers ingedeeld in een team dat past bij jouw niveau. 

Schrijf je in!

Je kunt je hier inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2024

Speeldata voorjaarscompetitie 2024

Let op! Competitie speel je in teamverband, dat betekent dat je op alle speeldata beschikbaar moet zijn als je je inschrijft.

De speeldata zijn:

Maandag 1 april (2e Paasdag)

Zondag 7 april

Zondag 14 april

Zondag 21 april

Maandag 20 mei (2e Pinksterdag)

Zondag 26 mei

Zondag 2 juni

Inhaaldagen:

Zondag 28 april

Donderdag 9 mei

Zondag 9 juni

Wat wordt er gevraagd van de ouders tijdens de competitie? 

De voor- en najaarscompetitie en alle andere jeugdactiviteiten van LTC Startbaan waaronder de toernooitjes, de clubkampioenschappen en de organisatie van de competitie worden door de Jeugdcommissie georganiseerd. De Jeugdcommissie bestaat uit een aantal leden die zich hier geheel vrijwillig voor inzetten. Zonder de hulp van de ouders kunnen we deze activiteiten niet organiseren. Ook tijdens de competitie is de hulp van de ouders dan ook zeer gewenst.

Rood & Oranje:

Bij de jongste jeugd helpen de ouders mee met het opzetten van de netjes, het serveren van limonade in de pauze en waar nodig met de puntentelling. Naderhand dient alles weer opgeruimd te worden, ook hierbij vragen wij de ouders om medewerking. 

Teamcaptain Groen & Geel

Ieder team krijgt een teamcaptain toegewezen. Dat is een ouder van één van de teamleden. Voordat de competitie begint is er een captainsavond waar alles wordt uitgelegd. Samen met je kind verzorg je de communicatie binnen je team en met de tegenstanders. Verder zorg je bij thuiswedstrijden voor een prettig ontvangst op de club tijdens de competitiedagen. We hopen er samen weer een mooie competitie van te maken!