Jeugd Actueel

Update Corona-maatregelen

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Helaas is door de afgekondigde coronamaatregelen het niet meer toegestaan om binnen te sporten vanaf 15 december tot met 9 februari.
Als gevolg hiervan zullen de tennislessen voor de jeugd worden uitgesteld tot nader order.
We houden jullie op de hoogte zodra er veranderingen zijn.

Voor nu ondanks alles fijne feestdagen en blijf vooral gezond!

Met sportieve groet,
Maria Bellis
Voorzitter Jeugdcommissie

All tennis lessons postphoned
13 Januari

Dear Parents,

We are very sorry to inform you that due to the lockdown that was proclaimed by Dutch government, the indoor facilities at Park Startbaan are closed from December 15th until February 9th.

This effectively means that the tennislessons for our youthplayers are postphoned untill further notice.

We will keep you informed when a change in the current situation will arise.

Kind regards,
Maria Bellis
Youth Committee

Voorjaarscompetitie

Eind maart/begin april gaan we weer van start met de voorjaarscompetitie. Voor de jongste kinderen is er de Kia Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie!
Wil je je inschrijven of heb je meer informatie nodig over de competitie? Neem dan contact op met de jeugdcommissie: [email protected]

Koekenpannentoernooi

Het Koekenpannentoernooi zal plaatsvinden op 6 maart a.s.  Uiteraart is het afhankelijk van de onwikkelingen van de Corona pandemie of het toernooi die datum gespeeld kan worden.