Jeugd Actueel

Agenda

De agenda met de activiteiten staat online. Klik op HOME en zie rechts de agenda in beeld.

Jeugdclubkampioenschappen

Na de vakantie is het weer tijd voor de Jeugdclubkampioenschappen. Dit jaar  worden ze weer gelijktijdig met de senioren georganiseerd. Er wordt in 3 weekenden gespeeld en het wordt weer super gezellig op het park.

27, 28 en 29 augustus worden alle dubbel wedstrijden gespeeld. Ben je niveau Groen of Geel geef je dan op samen met je maatje voor een weekend vol tenniswedstrijden.

8, 9, 10, 11 en 12 september worden alle singles gespeeld.

Heb je speelsterkte 4,5 of 6 dan doe je gewoon mee bij de senioren.
De trainers en de JC doen hun best om jullie op het juiste niveau in te delen.

Klik hier voor het inschrijfformulier. In tegenstelling tot de SR is de deelname voor de jeugd gratis.

Najaarscompetitie
De inschrijving voor de najaarscompetitie is gesloten en de teams zijn bij de KNLTB aangemeld. Wil je nog meedoen, dan kan dat. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.
Stuur daarvoor een mail aan: [email protected]

De indeling van de teams staat binnenkort op de site. Daarvoor moet je dan wel even inloggen met je bondsnummer.

Verslag Pinkstertoernooi

Later dan gepland en gehoopt maar met des te meer zin is het openingstoernooi gespeeld. Zowel binnen als buiten is er lekker op los getennist.

Even wennen voor de jongste leden zo zonder ouders, maar al snel ontspannen. Mede door de inzet van de hulpouders en het aanstekelijke enthousiasme van Phillip en Bryan die kwamen helpen.
Na een vrolijke warming-up op muziek konden de wedstrijdjes beginnen. Hoe was het ook al weer met de punten en wanneer is de bal in of uit. Wie serveert en hoe werkt het in het dubbelspel? Allemaal dingen die mooi geoefend werden.
De oudere jeugd kon, ondanks dat het regende, op de buitenbanen spelen. Xander had het top geregeld. Iedereen heeft 4 rondes getennist.

Dank aan Marcel Tabak die het heerlijke fruit heeft verzorgd.

Palmpie Cup

Heb jij je al ingeschreven voor het leukste evenement dit seizoen? Bij de interne competitie strijden we om de Palmpie Cup.
Aanmelden kan nog door een mail te sturen naar [email protected]