Goede Doelen Toernooi

21 JULI: HET "GOEDE DOELEN TOERNOOI" IS DIT JAAR VOOR VILLA PARDOES   

 

Villa Pardoes is onvergetelijk

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles! 

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. 

“Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt. Maar wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was. Het ging weer om ons gezin, we hebben genoten.” (uit ons gastenboek) 

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen in Kaatsheuvel, aan elkaar geschakeld rondom de Picknick Plaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

De Gasten van Villa Pardoes hebben gratis toegang tot de Efteling en Attractiepark Toverland. In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Met Ridders, met Barbie en de Sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten. 

Het inschrijfgeld voor het toernooi is € 7,00. Zowel dames als heren met vriend/in, broer/zus, buurman/vrouw mogen inschrijven. Wij gaan dan gezellige teams samenstellen.

Het evenement duurt van 10:00 tot 15:00 uur. We hopen op heel veel aanmeldingen. Stuur voor aanmelding een e-mail naar: ltcstartbaan.rien@gmail.com en geef dan de namen door van wie er mee willen doen. 

De Damescommissie: Jeannette, Gonny en Jeanne