Aanmelden OldStars tennis

Aanmelden voor het OldStars tennis programma van LTC Startbaan - 20 keer op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur - vanaf 1 april tot eind september op gereserveerde banen - onder leiding van clubtrainer Wim Gomersbach Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden: 1. Je bent en blijft lid van LTC Startbaan of TV DVH en doet OldStars tennis erbij; dit kost € 50,00 voor het hele zomerseizoen. 2. Je bent lid van LTC Startbaan of TV DVH, maar zegt je lidmaatschap op om alleen OldStars tennis te spelen; dit kost € 100,00 voor het hele zomerseizoen (inclusief € 15,00 lidmaatschap van de KNLTB). Je kan dan niet meer op andere tijden komen spelen! 3. Je bent en blijft lid van een andere vereniging en je doet mee aan het OldStars programma van LTC Startbaan; dit kost € 85,00 voor het hele zomerseizoen. Als je nog geen lid bent van een tennisvereniging kan je meedoen via optie 2: je meldt je eerst aan als lid van LTC Startbaan en krijgt dan een KNLTB-bondsnummer, waarmee je onderstaand aanmeldingsformulier kunt invullen.