Damescommissie

De DC is een subcommissie van de TC en bestaat uit:

Jeannette Dijkgraaf
Jeanne Hogerwerf
Gonny Prins

en is te bereiken via [email protected]

De DC organiseert de wekelijkse woensdagochtendtoss, een jaarlijks goede doeltoernooi en de Dames Dubbel Daags.

_____________________________________________________________________________________________

Jour des Dames 2018

Het was weer een echte bofkontenzomerzondag.
Een gezellige opkomst op de vroege morgen,verzorgd door Jeanne,Gonny en Jeannette.
Allemaal eerst aan de koffie met heerlijke zoete lekkernijen,waarna Jeanne een korte uitleg gaf over de wedstrijdprocedure.
Na twee partijen werden we gefêteerd op een overvloedige lunch,om ’s middags met frisse moed de volgende twee partijen te kunnen inzetten.
Hè,hè,toen neerploffen en uitblazen met een drankje.
Het was een sportieve dag en gingen na de prijsuitreiking en voor alle dames een goodybag present,voldaan huiswaarts.

Tot volgend jaar!!

Annelies

Meer foto's staan hier.

Tennissen voor "MAKE-A-WISH"

Wat een voldaan gevoel had ik zondagmiddag 22 juli huiswaarts rijdend vanaf tennispark Startbaan. Rackets hadden zich vandaag weer nuttig gemaakt, onze spieren waren geolied en gezelligheid was het thema van de dag geweest. Maar nog belangrijker, ons beste beentje hadden we met zijn allen voorgezet om " MAKE-A-WISH Nederland" financieel te kunnen ondersteunen.

Rond 10.00 uur verzamelden circa 20 sportievelingen zich bij Jeanne Hogerwerf en Jeanette Dijkgraaf, de enthousiaste organisatoren van dit benefiet toernooi, en voldeden hun inschrijfgeld (lees benefiet donatie). Het evenement kon beginnen: Iedereen zou tegelijkertijd de baan op gaan, sommigen als vooraf opgegeven koppel, anderen als gelegenheidskoppel, om verspreid over de dag 4 gezellige wedstrijden van 45 minuten te spelen.

Het elke wedstrijd spelen tegen andere, soms minder bekende tegenstanders zorgde voor interessante, soms verrassende spelsituaties. Niet alleen gezellig , ook "leerzaam" dus...

De stemming was en bleef opperbest, het weer werkte fantastisch mee en tijdens de pauzes, die als logisch gevolg ook voor iedereen tegelijk vielen, werd levendig gekletst. Complimenten voor de barman, die het in zijn eentje presteerde om in de toch relatief korte lunchtijd iedereen op tijd te voorzien van kroketjes, tosti's en natuurlijk alle drankjes, die we dankzij het zeer mooie weer maar al te graag verorberden.

Het voelde goed om te tennissen voor de organisatie " MAKE-A-WISH Nederland" , een organisatie die zich hard maakt om voor ernstig zieke kinderen een allerliefste wens in vervulling te laten gaan. Daarbij kan je denken aan Mace (5 jaar) met een hersentumor, wiens wens om een superheld te zijn in vervulling is gegaan in zijn rol van Spider Mace in de Linnaeushof. Of aan Amber (4 jaar) die dolgraag een prinses wil zijn die eindeloos puppy's mag knuffelen.

Nadat alle wedstrijden waren gespeeld werd het totaalbedrag van de donatie bekend gemaakt: 330 euro. Een mooi bedrag.

Alle deelnemers werden hartelijk bedankt.

Laat ons doel zijn dit bedrag volgend jaar minimaal te verdubbelen. Met elkaar spelen voor een goed doel, daar wordt je toch echt blij van!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over " MAKE-A-WISH Nederland", kijk

gauw op www.makeawishnederland.org !

Carole Bertelsmann

Meer foto's staan hier.