Conditietraining informatie

LTC Startbaan biedt met ingang van 7 juni 2023 wekelijkse conditietraining aan voor senioren! Je kunt je hier aanmelden voor het zomerpakket van 10 trainingen.

De trainingen vinden wekelijks op woensdag van 20.00-21.00 uur, uitgezonderd de schoolvakanties. Mitchell van der Geugten verzorgt de conditietraining.

De conditietraining is bedoeld voor spelers van alle niveaus en leeftijden, die hun fysieke gesteldheid willen verbeteren.

Voor het winterseizoen organiseren we ook een conditietraining. Meer informatie hierover volgt op een later moment.  

Waarom meedoen?  

Fit zijn is voor een tennisser heel belangrijk om blessures te voorkomen en het juiste uithoudingsvermogen voor elke vorm van prestatie te garanderen. Elke wedstrijd kan een andere intensiteit en duur hebben. Daarom is trainen op kracht en flexibiliteit zo belangrijk. Je verbetert je snelheid, reactie en coördinatie en voelt je fitter.  

Wanneer en waar

De trainingsdata zijn:

7, 14, 28 juni

5, 12, 19 juli

6, 13, 20, 27 september  

De training vindt plaats op woensdag van 20.00 – 21.00 uur op baan 9.  

Kosten

Het zomerpakket van 10 trainingen kost 75,- euro. De kosten worden in één keer per factuur betaald voorafgaand aan de eerste training. Als je een keer niet kan deelnemen, vindt geen restitutie plaats.  

Introductie trainer Mitchell van der Geugten

Mijn naam is Mitchell van der Geugten, 32 jaar. Ik ben personal trainer en geef ook groepstrainingen. Vanaf 7 juni mag ik de conditietraining bij Startbaan verzorgen om iedereen zo fit mogelijk te krijgen. Ik help je daar graag bij! Het wordt zwaar, maar de moeite waard!

Ik hoop jullie snel te zien, sportieve groet Mitchell. 

Vragen?

Neem contact op met de TC: [email protected].