Najaarscompetitie 2023

Wil jouw kind ook competitie spelen?  

Het is weer tijd om je aan te melden voor de najaarscompetitie. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 9 juni a.s.  Tijdens de najaarscompetitie wordt er voor ieder niveau en voor iedere leeftijdscategorie competitietennis aangeboden. Klik op de button onder aan deze pagina om je aan te melden. De trainers bepalen bij welke competitie je wordt ingedeeld en op welk niveau je gaat spelen. Meer informatie over de verschillende soorten competitie vind je hier.

Wanneer wordt de competitie gespeeld?
Speeldata Rood / Oranje / Groen: 10 sept, 17 sept, 24 sept, 1 okt en 8 okt.

Inhaaldagen Rood / Oranje / Groen: 15 okt en 22 okt.

Speeldata Geel: 17 sept, 24 sept, 1 okt, 8 okt en 15 okt.

Inhaaldagen Geel: 22 okt en 29 okt.


Wat wordt er gevraagd van de ouders tijdens de competitie? 

De voor- en najaarscompetitie en alle andere jeugdactiviteiten van LTC Startbaan waaronder de toernooitjes, de clubkampioenschappen en de organisatie van de competitie worden door de Jeugdcommissie georganiseerd. De Jeugdcommissie bestaat uit een aantal leden die zich hier geheel vrijwillig voor inzetten. Zonder de hulp van de ouders kunnen we deze activiteiten niet organiseren. Ook tijdens de competitie is de hulp van de ouders dan ook zeer gewenst. Bij de jongste jeugd helpen de ouders bijvoorbeeld met het opzetten van de netjes, het serveren van limonade in de pauze en waar nodig met de puntentelling. Naderhand dient alles weer opgeruimd te worden, ook hierbij vragen wij de ouders om medewerking. 

Ieder team krijgt een teamcaptain toegewezen. Dat is een ouder van een van de teamleden. Voordat de competitie begint is er een captainsavond waar alles zal worden uitgelegd. Samen met je kind verzorg je de communicatie binnen je team en met de tegenstanders. Verder zorg je bij thuiswedstrijden voor een prettig ontvangst op de club tijdens de competitiedagen. We hopen er samen weer een mooie competitie van te maken!

Aanmelden
Meld je hier aan voor de Najaarscompetitie!