Competitie 2020

De Voorjaarscompetitie is in verband met de cooronacrisis verplaatst naar het najaar. Deze competitie noemen we: KNLTB Competitie 2020. Hieronder vallen voor ons de Kia Tenniskids competitie, de junioren- en senioren competities. 

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. Er liggen ook scenario’s bij de KNLTB klaar waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden! 

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?

We gaan er nu van uit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. Klik hier voor een overzicht van alle speeldata. 

De samenstelling van de seniorenteams die voor LTC Startbaan aan de competitie gaan deelnemen vind je hier:

 

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag-veteranen

Vrijdagavond

Zaterdag

Zondag

Reserves: Hannah Roorda (dames, landelijk), Kristan Lobato (heren, district), Brad Sy-A-Foek, Raoul MacDonald, Sunny Singh (heren)