Clubladder

LTC STARTBAAN CLUBLADDER 2018

De nieuwe manier om aan de single competitie mee te doen

Vanaf 2 april starten we binnen LTC Startbaan met de digitale clubladder. Door deze clubladder vervalt de single competitie via de AMICO. Meedoen aan deze clubladder is helemaal gratis. Als je meedoet aan deze ladder speel je elke 2 weken een of twee wedstrijd(en).

Deze tennisladder koppelt 2 verschillende spelers aan elkaar op basis van hun positie op de ladder, resultaten en beschikbaarheid.

Aan de start van elke ronde ontvang je een mail met de gegevens voor de volgende wedstrijd.

Na deze mail heb je 2 weken de tijd om deze wedstrijd zelf te plannen en te spelen in overleg met je tegenstander.

Afhankelijk van het resultaat wordt de ladder aangepast. Als je van iemand wint die hoger staat, wisselt men van positie. Zo maakt het systeem na elke speelronde een nieuwe ranglijst.

Ben je geblesseerd of verhinderd. Dan sla je een ronde over.

Als je meedoet aan onze clubladder speel je tegen verschillende mensen van hetzelfde niveau.

De ladder is een leuke en uitdagende manier om vaker te tennissen en meer contacten op te doen op de tennisbaan.

In maart ontvang je vanzelf een uitnodiging om je in te schrijven. Wil je alvast meer weten? Download dan de app 'Clubladder' of kijk op www.clubladder.nl

Wij wensen iedereen veel tennisplezier

TC LTC Startbaan