Aanmelden jeugdtraining

Aanmelden jeugdtrainingen van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021

Beste jeugdleden, jongsenioren en VT-spelers,

Het zomerseizoen gaat bijna beginnen. Vanaf 1 april starten de trainingen. Via dit inschrijfformulier kan je je aanmelden voor de trainingen. Doe dit zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 9 maart. De trainers hebben dan de tijd om goede trainingsgroepen te maken.

De vereniging werkt met zogenaamde all-in-one pakketten. Dit houdt in dat je je inschrijft voor een pakket voor de duur van één jaar (1 april 2020 tot en met 31 maart 2021). Een pakket is verplicht voor alle jeugdleden geboren in 2006 of later. Ben je ouder, dan kun je je natuurlijk ook inschrijven.

Ieder pakket bestaat uit het lidmaatschap van de vereniging (inclusief bondslidmaatschap) en daarmee het recht om onbeperkt vrij te spelen, deelname aan diverse clubtoernooien, interne of KNLTB competitie en conditietraining. We bieden verschillende keuzes aan: niet alleen Voorbereidend Tennis (VT) maar ook een School-, College- of Academy-pakket. Meer informatie vind je op onze website.

Tot snel op de baan!

De Jeugdcommissie en de trainers