Set Event

Oranje X toernooi op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2023 met allerlei extra’s!  

LTC Startbaan bestaat dit jaar 10 jaar! Onder het motto GAME, SET en MATCH geven we gedurende het jaar aandacht aan dit lustrum. Na GAME het geslaagde openingstoernooi van 25 maart jl. en ‘kadootjes’ als handdoek en bidon voor de jeugd en overheerlijk gebak en muffins dan nu de SET op 1 en 2 juli. Dit wordt het Oranje X lustrumtoernooi met allerlei extra’s. Alle seniorleden, competitiespelers, recreanten, nieuwe leden en OldStars zijn van harte welkom! De jeugd heeft haar eigen toernooi op 9 juni. Berichtgeving over MATCH volgt later.  

Oranje X met allerlei extra’s zoals tapas, rolstoel clinic, feestavond en tombola  

Zaterdag 1 juli Je kunt meedoen aan de heren of dames dubbel. Net zoals met het openingstoernooi kun je je deze dag ook voor de clinic gemengd 1 inschrijven. Onze fruitprins voorziet ons van gezonde en lekkere cocktails. De technische commissie eert onze kampioenen van de voorjaarscompetitie. En Top of the Bill: we hebben een feestavond!  

Feestavond met dress code: oranje tintje De avond start rond 18.00 uur met overheerlijke tapas en heerlijk ijs als dessert. Er is ook aan de vegetariërs gedacht. Drankjes zijn voor eigen rekening. Aansluitend rond 20.00 uur is het Party Time! Mr. X met live optredens en DJ. Ga lekker uit je bol, swing, je mag je favoriete nummers aanvragen. Als de voetjes maar van de vloer gaan! Doe je mee aan het toernooi op zaterdag of zondag, dan kun je je aanmelden voor de tapas en krijg je dit aangeboden door de vereniging. Tennis je niet mee, dan kun je bij Rick of Carmen voor € 10,00 pinnen en kun je mee-eten. Je ontvangt een polsbandje dat je op 1 juli moet laten zien. Dit geldt ook voor de introducees. Op zaterdag 1 juli krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een menukaart. Deze menukaart bestaat uit 7 items (6 tapas en 1 ijsje). Dus als je een ijsliefhebber bent kun je tapas ruilen voor een ijsje of andersom!  

Zondag 2 juli Je kunt meedoen aan het mix toernooi. In de ochtend vindt het OldStars toernooi plaats. Hiervoor geldt een aparte inschrijving. Meld je aan via [email protected]. Ook is het weer mogelijk om je fitheid te toetsen via een inbody meting. Na zo’n sportieve dag en feestavond zal dat natuurlijk wel goed zitten. En als je na de fantastische tapas nog steeds niet verzadigd bent, kun je altijd nog los gaan bij de Churros kraam.  

Op deze dag wordt voor het eerst in de geschiedenis van LTC Startbaan een clinic rolstoeltennis georganiseerd op de buitenbanen! Van 13.00-14.00 uur leert Wendi Schutte ons de tips en tricks. Hiervoor zullen meerdere rolstoelen aanwezig zijn, om zelf te ervaren hoe het is om vanuit zittende positie de bal over het net te krijgen! Wendi is in 2016 begonnen met rolstoeltennis. Ze had al snel de smaak te pakken en door hard trainen kon zij al in 2017 meedoen met nationale toernooien. In 2018 ging zij meedoen met internationale toernooien. Zij speelt gemiddeld 15 internationale toernooien per jaar en reist daarvoor de hele wereld over. In juni 2022 stond zij nummer 28 van de wereld. Door blessures heeft zij helaas 7 maanden niet veel kunnen spelen. Ondertussen heeft zij haar training weer goed opgepakt. Wil je meedoen aan deze clinic, geef je dan op via het inschrijfformulier! Wie het eerst komt, het eerst …  

Tombola Op zaterdag tussen 10.00–14.00 uur en 16.00-18.00 uur en op zondag tussen 13.30–15.30 uur kun je tombola lootjes of -kaarten kopen. Een lootje kost € 1,00, 5 voor € 4,00 en 10 voor € 8,00. Je kunt alleen pinnen bij de tombola directeur. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals wijn- en bierpakketten, padel tegoedbonnen, cadeaukaarten, mooie boeken, etentjes, body and soap, BBQ, etc. De trekking van de tombola is zondag 2 juli rond 16.30 uur, zodra het toernooi is afgelopen. Ben je niet aanwezig bij de loting dan vervalt je prijs.  

Inschrijven Je kunt je inschrijven voor het toernooi en de overige activiteiten via deze link: inschrijving Oranje X. Let op: de deadline is 25 juni. De technische commissie helpt mee bij de organisatie van dit toernooi. De opzet van het toernooi is dat we koppels per poultje maken. Je speelt gemiddeld 2 tot 3 wedstrijden. Je wordt ingedeeld op je DSS, je actuele rating. Beide deelnemers van een koppel moeten zich inschrijven. We spelen in principe om 2 gewonnen sets. Bij veel inschrijvingen om 1 gewonnen set. We hanteren penalty points en bij 5-5 tie-break. De tafeldienstdames en -heren noteren de standen zodat we per poultje winnaars kunnen eren. Dit toernooi telt niet mee voor je ranking. Bij slecht weer gaat het toernooi door op de binnenbanen!  

Kom tennissen, ervaar een clinic, kom feesten en geef je snel op voor dit weekend!  

De Lustrumcommissie