Clubkampioenschappen

Direct na de zomervakantie organiseert de TC de zeer succesvolle clubkampioenschappen, waarbij jaarlijks meer dan tweehonderd leden strijden om de titel van clubkampioen. Doordat gedurende drie weekenden en twee weken wordt gespeeld in poules kan iedereen lekker veel tennissen waarbij ook veel rekening gehouden kan worden met de verhinderingen.

De clubkampioenschappen van de senioren en de junioren worden tegelijkertijd gespeeld.

Nika van Dommelen en Guidi Weijel kronen zich tot clubkampioenen.

Na zestien dagen strijd op de gravelbanen zijn de titels van clubkampioenen LTC Startbaan 2018 vergeven. Zowel bij de Dames als bij de Heren hebben we een volledig nieuwe clubkampioen. Beiden zijn jong bij Startbaan begonnen en komen uit de eigen tennisopleiding.

Nika is nu al op haar vijftiende de clubkampioene. Samen met Sem Hazes is ook de damesdubbel gewonnen en in de mix met Stan Soels is de tweede plek behaald.

Guidi wist deze mooie titel op zijn 31e te behalen.

Met veel dank aan de TC, de JC en Sportcafé Startbaan kijken we terug op een fantastisch toernooi.

Alle uitslagen zijn hier te vinden.

[email protected].nl