Clubkampioenschappen

Jeugd-Clubkampioenschappen (dubbels)

De Jeugd-Clubkampioenschappen voor dubbels worden gehouden van 28 augustus tot en met 8 september, tegelijk met de Clubkampioenschappen voor senioren.

Inschrijven doe je hier bij knltbtoernooi.nl

Als je speelsterkte 5 of hoger is, kun je meedoen bij de senioren. Kijk hier voor de voorwaarden.

Voor het jeugdtoernooi gelden onderstaande regels.

Reglement Jeugd dubbels LTC Startbaan 2019:

• Kinderen in de GROENE categorie spelen hun wedstrijden, die gespeeld worden volgens dezelfde regels als de reguliere competitiewedstrijden.
  • In de categorie GROEN wordt gespeeld om 2 gewonnen sets. Deze sets zijn verkorte sets tot 4, waarbij er altijd 2 punten verschil moeten zijn. De 3e set wordt gespeeld om een tie-break tot 7 punten.
  • Voor dubbels en gemengd dubbels moeten beide deelnemers zelf inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro voor de dubbels.
  • Je kunt meedoen aan maximaal drie onderdelen. Alle verhinderingen dienen op het inschrijfformulier aangegeven te worden op de daarvoor bestemde ruimte, dus niet in het opmerkingenveld.
  • Bij het voor akkoord aanvinken van de reglementen op het inschrijfformulier bevestig je dat je de finaledag, zondag 8 september de hele dag beschikbaar bent. Er wordt dan in principe geen rekening gehouden met verhinderingen. De prijsuitreiking is zondag 8 september na afloop van de laatste wedstrijd.
  • Wil je graag een dubbel of een gemengd dubbel spelen, maar heb je geen partner, schrijf dan op je formulier GEEN PARTNER, dan wordt geprobeerd  iemand voor je te vinden.
  • Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, tie-break bij 6-6. Heb je hulp nodig of toelichting op de regels dan kan je altijd vragen aan de wedstrijdleiding of ze je kunnen helpen.
  • Je persoonlijke resultaten worden na afloop van de clubkampioenschappen doorgegeven aan de KNLTB en tellen mee voor je speelsterkte op je pas, DSS.

Veel plezier!