Clubladder

De clubladder is de opvolger van de Amico. Zie alle informatie https://www.ltcstartbaan.nl/ladder

Clubkampioenschappen

Direct na de zomervakantie organiseert de TC de zeer succesvolle clubkampioenschappen, waarbij jaarlijks meer dan tweehonderd leden strijden om de titel van clubkampioen. Doordat gedurende drie weekenden en twee weken wordt gespeeld in poules kan iedereen lekker veel tennissen waarbij ook veel rekening gehouden kan worden met de verhinderingen.

De clubkampioenschappen van de senioren en de junioren worden tegelijkertijd gespeeld.

Competitie

In de maanden april en mei wordt de Voorjaarscompetitie gespeeld en in de maanden september en oktober de Najaarscompetitie. De indeling van de teams in de Voorjaarscompetitie vind je vanaf 10 januari en voor de Najaarscompetitie vanaf 10 augustus. Voor de standen van de teams kan het beste worden gekeken op de website van de KNLTB.

DamesDubbelDaags

• De interne competitie voor dames, waarbij de wedstrijden overdag gespeeld worden.
  • Het is de bedoeling om in te schrijven per koppel van ongeveer gelijke sterkte.
  • De damescommissie deelt de poules zo goed mogelijk op sterkte in.
  • Op de afsprakenochtend (zie agenda op de site) kunnen de wedstrijden gepland worden met de tegenstanders.
  • In je poule speel je wedstrijden van 45 minuten, waarvan 5 minuten inspelen.
  • De games worden doorgeteld (uitslag wordt bijv. 8-5).
  • De kosten bedragen € 4,00 per persoon. * Bij het inschrijven middels het digitale inschrijfformulier op “Toernooiklapper” wordt ook de betaling geregeld. Houd je bankpasje dus bij de hand als je via de link inschrijft!
  • Na afloop van het tennisseizoen wordt het uitslagenformulier ingeleverd en volgt de prijsuitreiking.

Sponsoring

De commissieleden van de sponsorcommissie informeren u graag over de mogelijkheden van sponsoring als sub- of hoofdsponsor of als adverteerder in het informatieblad, op de website of op het flatscreen in het clubhuis. Of neem een Business seat (artikel business seat) Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en schaf uw eigen stoeltje aan!

Toernooien

Verder organiseert de TC veel gezelligheidstoernooien. Voor komend jaar staan het Parkopeningstoernooi, het Goede Doelentoernooi, 50 Love, Jour des Dames, Jour des Hommes
en het Junior/ senior toernooi in de agenda. De precieze data zijn in de agenda te vinden.

Tossen

De toss-avonden op de maandag en dinsdag en de woensdagochtendtoss worden begeleid door leden van de tosscommissie. De veteranentossochtend op maandag en de vrijdagtoss worden door de deelnemers onderling geregeld.

De tossmomenten worden georganiseerd:

Maandagochtendtoss Heren van 9.00 tot 12.00 op zes banen
Maandagavondtoss Senioren van 19.00 tot 22.00 op vijf banen
Dinsdagavondtoss Senioren van 18.15 tot 22.00 op zes banen
Woensdagochtendtoss Dames van 9.00 tot 12.00 op zes banen
Gemengd ochtendtoss Veteranen (vanaf eind mei) van 9.00 tot 12.00 op vier banen

Vrijwilliger worden?

Binnen LTC Startbaan wordt zeer veel vrijwilligerswerk gedaan. Het bestuur prijst zich gelukkig met de vele vrijwilligers, die hun werkzaamheden met veel kwaliteit, inzet en enthousiasme doen. De vereniging is van de vrijwilligers afhankelijk. Vanzelfsprekend maken vele handen licht werk en kan de vereniging altijd vrijwilligers gebruiken.

Wanneer je interesse hebt om vrijwilliger te worden, ben je van harte welkom! Nadere informatie kan worden ingewonnen bij Milko Arendse ([email protected]) of Rien Hogerwerf ([email protected])